До къде ще стигне Григор Димитров?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
До къде ще стигне Григор Димитров?
Според мен ще влезне в ТОП 10 !!!
- sedem_!_dva
Re: До къде ще стигне Григор Димитров?
Доста трудно, но не е невъзможно според мен. С тези темпове, с които се развива е обнадеждаващо 

NON MOLLARE MAI
- Sleepwalker
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Доста трудно, но не е невъзможно според мен. С тези темпове, с които се развива е обнадеждаващо
Тя и Сесил уж обещаващо тръгна,но сега е в трета глуха.Дано Григор направи фурор в тениса и да влезе ако не в Топ 10,то поне в Топ 20!Успех му пожелавам,дано кариерата му върви гладко и все нагоре!

-
- Контакти:
Както той сам каза: "И големите са лесни, стига да им хванеш цаката."

Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
Силно се надявам Гришо да се развие още повече и да влезне в топ 5. Времето е пред него и мисля, че има сили за това.
-
- Контакти:
Според специалистите има голям потенциал. Затова и получи уайлд кард за този сериозен турнир.
При това ниво на българския тенис, и в Топ 50 да влезе, пак ще е невероятен успех. Дано се представи добре срещу Рафа!

според мен рафа ше гризне дръвцето 

emarkon написа:според мен рафа ше гризне дръвцето
Един път да съм на едно мнение с Цска-р

emarkon написа:според мен рафа ше гризне дръвцето
Защо го мразите толкова това момче с кривите удари? На кой лошо е направил? А на Роджър малко го бие където го хване, ама все пак да си мислете, че лесно ще се даде едва ли.
За Гришо пожелавам му мача със световният №1 да му подейства като трамплин в световният тенис и тези 45 точки да му дойдат дюшеш и да отиде с 50-60 места напред т.е. първа ракета на БГ