Григор Димитров - Давид Ферер

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Григор Димитров - Давид Ферер

Мнениеот NiKsAnA_ss » 11 мар 2012 13:05

Изображение

Григор Димитров ще се изправи срещу Давид Ферер в опит за първи път в кариерата си да достигне до трети кръг на турнир от сериите "Мастърс". Срещата е трета на "Stadium 2" - втория по големина корт на "Индиън Уелс", което означава, че ще може да се гледа на живо по телевизия "Филм+" на Булсатком!
От 21,00 ч. българско време започва мачът между Анжелик Кербер и Ваня Кинг, следва Фелисиано Лопес - Маркос Багдатис, а веднага след неговия край (около или малко след полунощ) Димитров и Ферер ще излязат на корта.

Това ще е втори двубой между двамата, като първият бе изключително оспорван и Гришо дори поведе със сет аванс, но опитът на испанеца си каза думата и в крайна сметка Ферер се наложи с 4-6 6-1 7-5 в мач от Мастърса в Синсинати през миналата година.

Ако Григор успее да вземе реванш, това ще бъде негов първи спечелен мач над тенисист от Топ 10 в официална среща от календара на АТР и най-ценна победа по отношение на класирането на противника му в ранглистата. Освен това ще заработи $23,300 от наградния фонд и 45 точки за ранглистата, а в трети кръг ще срещне Денис Истомин или Хуан Игнасио Чела

Изображение
Ферер в момента заема пето място в ранглистата, а освен това демонстрира страхотна форма от началото на сезона - испанецът вече е тенисистът с най-много победи (18) и най-много титли (3) на ниво АТР от началото на 2012 г. Всъщност през този сезон Давид е играл на четири турнира и спечели три от тях, а единствената му загуба за годината бе на Australian Open и му бе нанесена от бъдещия шампион Новак Джокович.

Именно опитът и невероятната форма, в която се намира Ферер, станаха причина букмейкърите да го обявят за тотален фаворит в двубоя. Bet-at-home.com дават коефициент от 1,1 за победа на испанеца и 6,2 за такава на Григор Димитров.
[offtopic]www.tenniscafe.com[/offtopic]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Много труден мач,дано нашето момче отпусне ръката и да покаже това ,на което е способен. А ако го направи за Ферер ще стане страшно! Справка - мачът с Фиш на Хофмън къп! Нека дискутираме мача тук!
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Григор Димитров - Давид Ферер

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2012 14:46

Не глоедам тенис, не разбирам от тенис, но желая успех на Гришата!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 мар 2012 17:30

Ще се гледа. Шансовете не са големи, но все пак пожелавам успех на Гришо!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 11 мар 2012 18:04

А стана ли ясно дали Григор ще участва на Олимпиадата в Лондон ?

haha

Мнениеот haha » 11 мар 2012 18:51

B3ATS написа:А стана ли ясно дали Григор ще участва на Олимпиадата в Лондон ?

Според мен ще участва на олимпийския принцип :lol:
Сори за офф-а.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 11 мар 2012 19:58

За да участва на Олимпиадата Григор трябва да попадне в ТОП 50 но незнам кога е срока в който трябва да го направи мисля че 1 или 2 месеца преди Олимпиадата :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 мар 2012 21:29

pirinblg2 написа:

За да участва на Олимпиадата Григор трябва да попадне в ТОП 50 но незнам кога е срока в който трябва да го направи мисля че 1 или 2 месеца преди Олимпиадата :)

При положение че в момента ту влиза ту излиза от топ 100 шанса за това направо да си го кажем е нулев! ;)
А възможно ли е да получи уайлд кард? :?

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 11 мар 2012 22:01

runnersa написа:
pirinblg2 написа:

При положение че в момента ту влиза ту излиза от топ 100 шанса за това направо да си го кажем е нулев! ;)
А възможно ли е да получи уайлд кард? :?

Възможно е! :) Все пак е млад и перспективен играч.. Първите 56 се класират директно за олимпиадата, а 8 получават WC! Класирането спира 6 седмици преди началото на олимпиадата ( краят на юни.) А нашето момче няма да защитава много точки, аз съм оптимист,че при едно избухване на някой турнир ( защо не и този!) нашето момче ще успее да се класира!
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

nestov
Контакти:

ТЕНИС

Мнениеот nestov » 11 мар 2012 22:32

Заложил съм за ГРИШО.Успех

Върни се в “Тенис”