Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Григор Димитров (официална тема)

Мнениеот bubka » 18 сеп 2024 09:25

ReBorn1982 написа:Когато имаше "смешно турнирче" (също АТР 250) в Белград, Джокович беше там и играеше. Идваш и играеш не заради "турнирчето", не заради организаторите и спонсорите, а най-вече заради родната ти публика и фенове, които иначе няма къде наживо да те гледат в състезателна обстановка. Нарича се уважение към родината.

Знаеш какви са ми позициите в темата за политика, ама това и на мен ми идва малко в повече тип псевдопатриотско. Тенисът е достатъчно труден спорт откъм подготовка, цялата тежест откъм подготовката е индивидуална - сам си търсиш спонсори, сам си я финансираш, за да си в оптимална форма на някой турнир почваш режими и тренировки месеци преди това, трябва да планираш къде да играеш и къде да пропуснеш и още хиляди неща. Сигурно е могъл да играе в София, после пък щяхте да го плюете що е отпаднал толкова рано на следващия голям турнир. Да не говорим, че даже нямаше да си го пуснете да го гледате, камо ли да идете на живо.
Щом е решил и замислил (още от преди години) да има такъв мач тук с Ноле, значи едва ли е безразличен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 18 сеп 2024 11:47

И на нас ни идва много псевтопатриотството на Дришо... колко обичал България не знам си какво, а едва говори български със силен акцент. Не вярвам да си толкова наивен... с тази благотворителност си лъска имиджа и всички се хващате на въдицата като шарани. Дришко си е тарикат отвсякъде.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 18 сеп 2024 12:44

Ponko написа:И на нас ни идва много псевтопатриотството на Дришо... колко обичал България не знам си какво, а едва говори български със силен акцент. Не вярвам да си толкова наивен... с тази благотворителност си лъска имиджа и всички се хващате на въдицата като шарани. Дришко си е тарикат отвсякъде.

Да започнем от тук, не виждам някой да се хваща на каквото и да било, нито съм фен на Григор нито нищо.
Ама ако се вкара логика, какъв имидж да лъска, той си му е чист имиджа, човека си е доста популярен в тенис средите и има международни фенове, а в България също си има стабилна фенбаза, които се радват на него и на тенис качествата му, не е на състезание по патриотизм.
А пък какво лошо има в благотворителността, това е даже похвално.

ReBorn1982 написа:Когато имаше "смешно турнирче" (също АТР 250) в Белград, Джокович беше там и играеше. Идваш и играеш не заради "турнирчето", не заради организаторите и спонсорите, а най-вече заради родната ти публика и фенове, които иначе няма къде наживо да те гледат в състезателна обстановка. Нарича се уважение към родината.

Новак също е пропускал Белград.

И в крайна сметката нали сте наясно, че ако не беше той, едва ли доста народ щяха да видят Джокович в България и български деца които харесват тенис да се докоснат до него.

Ама не "Ponko", който едва ли е направил и половината от това което Димитров е направил за тениса в България, му вика тарикат, храни и си бие в гърдите че е голям патриот и Григор имал 0 титли от ГШ...
Дето се вика - Защо в ада пред казана на българите няма пазач? Защото, ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 18 сеп 2024 13:07

Що бе ти да не си направил нещо по-различно? Ми даравяй си заплатата кво се правиш и ти. Има много какво да лъска. Аз не се правя на патриот, а атакувам него, че се прави на такъв при положение, че нито в националния играе нито на Олимпиади играе, а играе за себе си. Хем бил патриот, хем българското знаме и България били в сърцето му, а като дойде повиквателна от националняи сме контузени. Ай сиктир. Да не говорим, че е бройкаджия. Страхотен пример е Дришоний.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 18 сеп 2024 13:36

Ponko написа:Що бе ти да не си направил нещо по-различно? Ми даравяй си заплатата кво се правиш и ти. Има много какво да лъска. Аз не се правя на патриот, а атакувам него, че се прави на такъв при положение, че нито в националния играе нито на Олимпиади играе, а играе за себе си. Хем бил патриот, хем българското знаме и България били в сърцето му, а като дойде повиквателна от националняи сме контузени. Ай сиктир. Да не говорим, че е бройкаджия. Страхотен пример е Дришоний.

Ти да не си ученик още с тея "Дришони" прякорчета.
Какво значение има аз какво съм направил, аз не храня други хора допринесли повече от мен за нещо ?

Къде се е правил на патриот, като го питат журналистите просто отговаря човека, не знам какво ти е толкова трудно да асимилираш че някой може да говори за българското знаме без да е някакъв мега патриот.

Той длъжен ли е с нещо на националния ?

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 18 сеп 2024 14:06

Е ама вие наистина се правите на луди и че нищо не разбирате. Питаха го що не играе за националния и той вика ама то не е ся време за това да се дава отговор и обяснява за знамето. Голям родолюбец пък неще да играе за националния щото се натовара допълнително и федерацията ще иска 30 % примерно. Иначе сме големи родолюбци ама на хартия и за да замажем очите правим благотворителен мач. Пича си е алчен и си гледа собсвения интерес. Гришо си е лицемер отвсякъде и не знам защо не искате да си го признаете. Не може да твърдиш колко много голям българин си и да нещеш да играе за националния, като си най-добрия в този спорт от държавата от която произхождаш. Просто е нелепо.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 18 сеп 2024 17:03

Ponko написа:Е ама вие наистина се правите на луди и че нищо не разбирате. Питаха го що не играе за националния и той вика ама то не е ся време за това да се дава отговор и обяснява за знамето. Голям родолюбец пък неще да играе за националния щото се натовара допълнително и федерацията ще иска 30 % примерно. Иначе сме големи родолюбци ама на хартия и за да замажем очите правим благотворителен мач. Пича си е алчен и си гледа собсвения интерес. Гришо си е лицемер отвсякъде и не знам защо не искате да си го признаете. Не може да твърдиш колко много голям българин си и да нещеш да играе за националния, като си най-добрия в този спорт от държавата от която произхождаш. Просто е нелепо.

Не мисля че се правя на луд, само ти казвам че и двете неща може да са верни, и да не му се играе за националния и за него носенето на знаменото и флага си е някакъв почит към родното му място.

Аз не знам къде е твърдял че е голям българин.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 20 сеп 2024 00:05

Да, Димитров не е длъжен да играе в София и това си е неговата работа. Тъпото при него е, че вместо директно да си каже че има други проритети, той на няколко пъти си рекламираше турнира и когато наближеше време за него все му се обаждаше някаква контузия и в повечето случаи го пропускаше. Имаше случай, когато пропусна София заради контузия, а през следващата седмица игра друг турнир в Европа.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 20 сеп 2024 08:17

След като не е длъжен да играе в София , ние също не сме длъжни да не му трием сол на главата !

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2024 11:00

Това, че почти не игра в София е едно от нещата, за които аз съм склонен да се съглася с нападащите го. Дори и да е най-обикновена 250-ка, най-малкото от уважение към БГ публиката, която трудно иначе би го гледала на живо, трябваше да изиграе поне 3-4 турнира тук.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Тенис”