Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Извънземно ниво от Алкарас дотук, да видим дали ще го задържи. Когато играе като сега за мен е непобедим. Дори Новак от 2011 на твърдо не виждам как би смогнал на това нечовешко темпо. Такъв Тенис може да бъде победен само от прайм Федерер може би :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

И следва дежурния спад, това си му е в кръвта :mrgreen: няма да е той ако изиграе целия мач на топ ниво.
Реално в това съперничество Синер държи 99% ниво почти постоянно, а Карлос редува спадове със върхове. Както каза сапио, топ нивото на Карлос е по-високо от това на Яник, въпросът е да го задържи достатъчно дълго в мача
Реално в това съперничество Синер държи 99% ниво почти постоянно, а Карлос редува спадове със върхове. Както каза сапио, топ нивото на Карлос е по-високо от това на Яник, въпросът е да го задържи достатъчно дълго в мача
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Все още никой не успява да защити USO от Роже 04-08. Сякаш не бе Синер на корта днес, но и супер сервиране и цялостно представяне на Алкарас. Когато си играе играта и е спокоен като днес, е доста трудно да се закачиш.
Аз си сложих прилична сума на над 3.5 сета. При 1.43 си беше подарък. :D
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Доста слабичък финал като цяло, с изключение на първия сет от Алкарас. Синер с 47% вкаран първи сервис е цяло чудо, че изобщо взе сет.
sapio0o написа:Все още никой не успява да защити USO от Роже 04-08. Сякаш не бе Синер на корта днес, но и супер сервиране и цялостно представяне на Алкарас. Когато си играе играта и е спокоен като днес, е доста трудно да се закачиш.
Бабаче Надал от 2013 щеше да им върже геврече насред финала :)