Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 10:18

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Това е да имаш липса на късмет, баси....Много, много жалко.

Постоянното контузване със сигурност не е липса на късмет.

Тялото му вече не издържа, така е, но моментът, в който се случи това е много болезнен. На 10 метра от победата.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 юли 2025 12:43

Eminem написа:
ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Това е да имаш липса на късмет, баси....Много, много жалко.

Постоянното контузване със сигурност не е липса на късмет.

Тялото му вече не издържа, така е, но моментът, в който се случи това е много болезнен. На 10 метра от победата.

Абсолютен малшанс си беше. Това не е някаква стара травма, която се получава периодично. Скъсването на мускул на гърдите, както изглеждаше, си е абсолютно случайна травма. Аз през живота си не съм я виждал в тениса никога.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 08 юли 2025 12:54

sapio0o написа:Гледах и Джокович с Де Минор. След като загря сърбина спря да бърка, но ударите му определено не са толкова опасни като едно време, залага на надлъгване, което не знам дали би сработило във финала с Алкарас. Евентуално пак да го излъже като на АО, но на тревата ще е малко по-трудно. Така или иначе отново се забелязва, че на тази настилка просто няма добре играещи тенисисти. Те си чакат харда и това е.

Вероятно един от двамата отива на Алкарац . Вчера Джоко , след първият сет "улучи ваксата" , т.е. видя играта на австралиеца приспособи се и противодейства. Не видях тревога в поведението на сърбина в четвътия сет , което в процеса му ме учуди , но изглежда е имал убедеността , че няма да загуби.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юли 2025 16:28

Минора все водеше и накрая страшен чоук. Няма такъв паляк :lol: Ноле му беше толкова лесно да го лъже без усилие. Би трябвало да стигне без проблем до финала.

Върни се в “Тенис”