Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот ReBorn1982 » 12 юни 2025 20:14

sapio0o написа: .... по-скоро Алкарас е най-доброто някога на тези години.

На база на кое ??! .... на смешната конкуренция може би ??! Джокович на неговите години трябваше да бори титани като Федерер и Надал в пика им плюс Дел Потро, Мъри ....

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 12 юни 2025 21:12

sapio0o написа:Алкарас на 22 наистина цъка здраво, може би е най-добър, тъй като има шлемове на всяка от настилките и макар Надал да беше по-доминиращ конкретно на клей и да беше започнал вече на трева, по-скоро Алкарас е най-доброто някога на тези години....

Това с шлемовете е факт, но...Бекер: "Вариативност, сила и чувство към топката- не знам в историята на тениса друг играч да е имал някога такава комбинация. Той има седма скорост. За мен той е гений. Когато е поставен под напрежение, тогава намира друго ниво, което нито един играч не е имал." !?! Прекалено е, не е вярно и не е от полза за един млад развиващ се дори толкова успешно тенисист.
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 юни 2025 16:45

ReBorn1982 написа:
sapio0o написа: .... по-скоро Алкарас е най-доброто някога на тези години.

На база на кое ??! .... на смешната конкуренция може би ??! Джокович на неговите години трябваше да бори титани като Федерер и Надал в пика им плюс Дел Потро, Мъри ....

Прав си, затова си оставям вратичка лично аз, но тенисът му наистина е доста стабилен за 22. Надал и Джокович имаха сравнителни пропуски по това време, Федерер да не говорим.

Алкарас само с Уимбълдън 23 влиза в историята, Джокович тогава си беше доста силен.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Тенис”