Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот ReBorn1982 » 24 яну 2025 17:52

Омразата ти към Джокович наистина е безмерна.

Не, това неговото не е късмет, както се опитваш да го изкараш. Съжалявам, но многото контузии на твоя Надал не са щото имал (за разлика от Джокович) "лош късмет", а просто стилът му беше такъв, че наторваваше тялото си на макс .... А Ноле има положителен баланс и с Надал, и с Федерер. Сигурно и това е късмет.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 24 яну 2025 17:59

Днешните кохонес грандес, щяха да са водоноски в прайма на Надал, Федерер и Джоко, тая година се излъгах да гледам цял мач от АО от 2-3 години, еми да ме извиняват, ама нивото е паднало в пъти с преди 5 години, да не говорим с преди 10+
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 24 яну 2025 18:03

В шок съм, сегашната ера е по-слаба от ерата в която играха 3-та най-велики в спорта. :D :D Много мрънкачи, много нещо. Никой не ви кара да гледате, тенисът ще го има и след Джокович, споко.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 яну 2025 18:46

В интерес на истината аз миналия сезон, освен бенефисите на моя човек гледах финала на АО, полуфинала на РГ Синер-Алкарас, финала със Зверев и финала на ОИ. Демек 4 мача, а тенисът от години ми е доста по-интересен от футбола. Там освен Реал М не гледам 90м от 2014 сигурно. Тази година на АО съм гледал три мача, което си е напредък. Стараят се дечурлигата, потенциал да стигнат едно добро ниво си имат, просто ще е много трудно за феновете на Надал, Федерер и Джокович да се зарибят да гледат сегашните топ играчи примерно в първата седмица от мачовете им. Най-много полуфинали и финали на шлем. Аз лично се мъча да си харесам някого, по принцип Медведев и Зверев са ми симпатични и се надявам те да обират тенекета, но не мога да им гледам цели мачове, примерно от 2 кръг, абсурд. :D Синер и Алкарас изобщо не са моето, просто нямат грам аура. Но разбирам защо някои хора ги харесват. Имат тенис, млади са, те са бъдещето.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 24 яну 2025 22:33

ReBorn1982 написа:..

За мен темата е приключила отдавна и нямам никакво намерение повече да се занимавам с нея.
За финал- Джокович има положителен баланс срещу Надал на хард, отрицателен на клей и равенство на трева. През 2005 откриват на Надал вроден и неличим дефект в стъпалото и това в последствие води до контузии. Ако това не е лош късмет, здраве да е. Ти продължавай да повтаряш факта, че нивото на днешните тенисисти е ниско. Това не ми пречи, даже напротив. И да, Джокович ще завърши кариерата си като най- успешен.
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 яну 2025 19:17

Нямаш уж никакво намерение, но точно ти я подхвана .... отново. Голям проблем са ти рекордите на Джокович.

И да, нивото на днешните тенисисти е ниско. Както е ниско и нивото на българския футбол. Не разбрах защо толкова ви подразни споменаването на този факт.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 25 яну 2025 20:20

ReBorn1982 написа: Макар и да е на светлинни години от върховата си форма, пак е в състояние да излашка и тримата. Просто нивото днес е мега ниско.

Esi написа:Не, че ме интересува особено, но е в твоя полза да спреш да повтаряш това с "ниското ниво". Какво излиза, че всички рекорди на твоя любимец са заради ниското ниво днес....

Е, как човек да изпусне това. Сори, ама сам си си виновен. :)
пп Ония в бг футбола са куци коне. Дотам тенисът не го е докарал още.
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 яну 2025 13:28

Странен мач за Зверев. Все едно беше излязъл с мисълта, че финал му стига. Да, Синер е стабилен, но не е толкова страшен, че да не можеш да му застрашиш поне веднъж сервиса цял мач. Първите си два финала може и да ги загуби Саша, но поне игра равностойно, взе два сета.

Явно на хард имаме нов човек. Очакваше се това да е Медведев, но Синер вече печели трети пореден шлем на настилката. Ако подобри малко играта на клей и трева, на бърза ръка ще стигне двуцифрено число титли от ГШ. Миналата година в Париж беше на сет от финала, да видим тази. Тревата сякаш му е най-далечна дотук, но то това важи за всички в тура без Джокович. С оглед конкуренцията дори с Б тенис може да е фактор и на Уимбълдън.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 яну 2025 13:33

Баси мамата. Надал за 20 години си счупи на няколко пъти тялото в Мелбърн, за да има 2 титли. Синер за 12 месеца я вдига за втори път :D
Тъмни векове предстоят за тениса, ако поне малко Алкарас не се съвземе. Останалите са няколко обиколки назад.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 яну 2025 13:47

Само да припомня, че някои тук сме гледали директно по БНТ оня финал Борг - Макенроу. След него всичко е леш.

Върни се в “Тенис”