Омразата ти към Джокович наистина е безмерна.
Не, това неговото не е късмет, както се опитваш да го изкараш. Съжалявам, но многото контузии на твоя Надал не са щото имал (за разлика от Джокович) "лош късмет", а просто стилът му беше такъв, че наторваваше тялото си на макс .... А Ноле има положителен баланс и с Надал, и с Федерер. Сигурно и това е късмет.
Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- barca4ever
- Контакти:
Re: Тенис - Всекидневна тема
Днешните кохонес грандес, щяха да са водоноски в прайма на Надал, Федерер и Джоко, тая година се излъгах да гледам цял мач от АО от 2-3 години, еми да ме извиняват, ама нивото е паднало в пъти с преди 5 години, да не говорим с преди 10+
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
В шок съм, сегашната ера е по-слаба от ерата в която играха 3-та най-велики в спорта. :D :D Много мрънкачи, много нещо. Никой не ви кара да гледате, тенисът ще го има и след Джокович, споко.
В интерес на истината аз миналия сезон, освен бенефисите на моя човек гледах финала на АО, полуфинала на РГ Синер-Алкарас, финала със Зверев и финала на ОИ. Демек 4 мача, а тенисът от години ми е доста по-интересен от футбола. Там освен Реал М не гледам 90м от 2014 сигурно. Тази година на АО съм гледал три мача, което си е напредък. Стараят се дечурлигата, потенциал да стигнат едно добро ниво си имат, просто ще е много трудно за феновете на Надал, Федерер и Джокович да се зарибят да гледат сегашните топ играчи примерно в първата седмица от мачовете им. Най-много полуфинали и финали на шлем. Аз лично се мъча да си харесам някого, по принцип Медведев и Зверев са ми симпатични и се надявам те да обират тенекета, но не мога да им гледам цели мачове, примерно от 2 кръг, абсурд. :D Синер и Алкарас изобщо не са моето, просто нямат грам аура. Но разбирам защо някои хора ги харесват. Имат тенис, млади са, те са бъдещето.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
ReBorn1982 написа:..
За мен темата е приключила отдавна и нямам никакво намерение повече да се занимавам с нея.
За финал- Джокович има положителен баланс срещу Надал на хард, отрицателен на клей и равенство на трева. През 2005 откриват на Надал вроден и неличим дефект в стъпалото и това в последствие води до контузии. Ако това не е лош късмет, здраве да е. Ти продължавай да повтаряш факта, че нивото на днешните тенисисти е ниско. Това не ми пречи, даже напротив. И да, Джокович ще завърши кариерата си като най- успешен.
-
Нямаш уж никакво намерение, но точно ти я подхвана .... отново. Голям проблем са ти рекордите на Джокович.
И да, нивото на днешните тенисисти е ниско. Както е ниско и нивото на българския футбол. Не разбрах защо толкова ви подразни споменаването на този факт.
И да, нивото на днешните тенисисти е ниско. Както е ниско и нивото на българския футбол. Не разбрах защо толкова ви подразни споменаването на този факт.
ReBorn1982 написа: Макар и да е на светлинни години от върховата си форма, пак е в състояние да излашка и тримата. Просто нивото днес е мега ниско.
Esi написа:Не, че ме интересува особено, но е в твоя полза да спреш да повтаряш това с "ниското ниво". Какво излиза, че всички рекорди на твоя любимец са заради ниското ниво днес....
Е, как човек да изпусне това. Сори, ама сам си си виновен. :)
пп Ония в бг футбола са куци коне. Дотам тенисът не го е докарал още.
Странен мач за Зверев. Все едно беше излязъл с мисълта, че финал му стига. Да, Синер е стабилен, но не е толкова страшен, че да не можеш да му застрашиш поне веднъж сервиса цял мач. Първите си два финала може и да ги загуби Саша, но поне игра равностойно, взе два сета.
Явно на хард имаме нов човек. Очакваше се това да е Медведев, но Синер вече печели трети пореден шлем на настилката. Ако подобри малко играта на клей и трева, на бърза ръка ще стигне двуцифрено число титли от ГШ. Миналата година в Париж беше на сет от финала, да видим тази. Тревата сякаш му е най-далечна дотук, но то това важи за всички в тура без Джокович. С оглед конкуренцията дори с Б тенис може да е фактор и на Уимбълдън.
Явно на хард имаме нов човек. Очакваше се това да е Медведев, но Синер вече печели трети пореден шлем на настилката. Ако подобри малко играта на клей и трева, на бърза ръка ще стигне двуцифрено число титли от ГШ. Миналата година в Париж беше на сет от финала, да видим тази. Тревата сякаш му е най-далечна дотук, но то това важи за всички в тура без Джокович. С оглед конкуренцията дори с Б тенис може да е фактор и на Уимбълдън.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Баси мамата. Надал за 20 години си счупи на няколко пъти тялото в Мелбърн, за да има 2 титли. Синер за 12 месеца я вдига за втори път :D
Тъмни векове предстоят за тениса, ако поне малко Алкарас не се съвземе. Останалите са няколко обиколки назад.
Тъмни векове предстоят за тениса, ако поне малко Алкарас не се съвземе. Останалите са няколко обиколки назад.
Само да припомня, че някои тук сме гледали директно по БНТ оня финал Борг - Макенроу. След него всичко е леш.