Новачето само трябва да го пуснат на АО и ще си вземе лидерството по шлемове. За УСО ме съмнява, там титлата никога не му е била сигурна.
Иначе Федерер си е феномен. С еднорък бекхенд да се нареждаш до Надал и Джокович като успехи е нещо извънземно.
Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
За мен лично 1-2-3 титли разлика не е толкова от голямо значение... най-великите за мен са тия, които ми доставят най-голямо удоволствие да гледам и се наслаждавам на играта им. Между Федерер и Надал се колебая, Джоко може да стане първи по големи шлемове, но за мен се нарежда след Федерер и Надал. Федерер наистина играе с голяма лекота и много красив тенис, пълно наслаждение е играта му. Надал пък е ужасно борбен и непремирим и се бори за всяка точка на макс, преодолява контузии и всичко. Джоко не ми харесва като стил, неприятно ми е да гледам мачовете му. Ако ще и да е с най-много титли от ГШ.
Нещо като Роналдо и Меси ....Роналдо може да има повече дълголетие, да е играл в различни първенства и ала-бала ....но това дето е правил Меси, тия магически пробиви и минаване между 3-4-5 играча като колчета и всякакви невъзможни неща не от тая галактика ...за мен го правят номер 1 за всички времена и това е :) Роналдо е супер играч ама нищо толкова извънземно не съм видял ...обикновени голове макар и много наистина.
Нещо като Роналдо и Меси ....Роналдо може да има повече дълголетие, да е играл в различни първенства и ала-бала ....но това дето е правил Меси, тия магически пробиви и минаване между 3-4-5 играча като колчета и всякакви невъзможни неща не от тая галактика ...за мен го правят номер 1 за всички времена и това е :) Роналдо е супер играч ама нищо толкова извънземно не съм видял ...обикновени голове макар и много наистина.

Ако пуснат Джоковчето на АО няма да вземе лидерството по шлемове, а ще изравни Надал ако той проспи Ню Йорк. Дали в бъдеще сърбинът ще е с козите рога, не се знае :)
Чакайте Джоко догодина , на шлаката в Paris. И пак не е сигурно.
Федерер бил обрал Шлемовете в слаба конкуренция? Плескавеца и оня дето се обарва с какви "дзвезди" играят в последните години? Медведев е единственият сериозен играч от новото поколение, другото са манекенчета като Гришата ...
Леевски, оле

boabbb написа: Медведев е единственият сериозен играч от новото поколение, другото са манекенчета като Гришата ...
Тийм не е никак лош тенисис, може би малко еднообразен, но все пак.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Никой не може да прави това, което прави Кирьос. Другите могат да му носят екипировката.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Soulen написа:Новачето само трябва да го пуснат на АО и ще си вземе лидерството по шлемове. За УСО ме съмнява, там титлата никога не му е била сигурна..
Новак, ако го пуснат на АО изравнява Надал и то при условие, че Рафа не вземе USO, където от 2017 насам е титла, контузия, титла, не участва, не участва.. :D При 22-22 обаче следва РГ, а и вече на всички трябва да им е ясно, че 1-2 разлика между тях няма да убеди никого за това кой е по-велик. И двамата имат аргументи. Дори Федерер има.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Федерер вече няма аргументи. Поне чисто статистически. Доводи от сорта "той ме запали за тениса, щото цъка много красиво" не важат, aко е 3 ГШ примерно и десетина мастърса зад Надал и Джокович. Поне положителен H2H да имаше срещу някой от двамата, че да се хване човек за нещо, ама той и това няма.
-
Двата големи довода му бяха най-много ГШ и най-много седмици начело на ранглистата. Дълги години водеше убедително и при двете и (почти) никой не вярваше, че може да бъде застигнат ..... днес е тотално капо - и Надал, и Джокович имат повече ГШ, а в ранглистата Новак го отвя ..... като добавим, че и при Мастърс-ите изостава стабилно от двамата, при преките двубои също ..... реално грам аргумент няма в полза на Роже ......