Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Рафа се оттегли от турнира, много жалко........ще има само 1 полуфинал и то предрешен....дано поне Киро направи интрига на финаала :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Предполагам, че единия финалист ще бъде Кирчо. Обаче се чудя как ще му се отрази тая почивка 4 дни и дали няма да му развали формата за финала. От друга страна ако се случи по-дълъг мач ще е по-свеж.

Жалко, Кольо - Надал изглеждаше интересен мач.
Тъкмо ще се успокоят хейтърите.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Ако беше на РГ, може би щеше да рискува и да играе. Сега според мен не вижда начин да вземе и двата мача, единствено може да разшири разкъсването. Жалко, защото можеше да се получат интересни точно тия два мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Българинът Иван Иванов е поставен под № 1 в схемата на Уимбълдън във възрастовата категория до 14г. Вчера е победил в първата си среща с 6:4, 6:4 британеца Марк Себан, а днес губеше с 0:1 сета и 0:3 гейма срещу Пагани от Аржентина и успя да обърне мача с 4:6; 6:3 и 10:8. Пожелавам му успех и дано слечели титлата!
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
rhaegar написа:Ако беше на РГ, може би щеше да рискува и да играе. Сега според мен не вижда начин да вземе и двата мача, единствено може да разшири разкъсването. Жалко, защото можеше да се получат интересни точно тия два мача.
На пресконференцията каза, че е мислил цял ден да се пусне въпреки разкъсването. :D Няма такъв, но все пак е решил, че по-скоро няма да е конкурентоспособен и от уважение към себе си не иска да допуска това. Иначе на РГ съшо не мисля, че би рискувал. Дори там би било по-трудно, защото настилката изисква много повече движение по корта, докато на трева срещу Фриц си пролича, че и без много footwork може да думка уинъри.
Мен някак не ме е яд. Животът дава, но и взима. Някак си не е толкова непобедим, че да вземе календарен шлем, а и Новак също не успя. Все нещо ще се случи, я съперник, който прави мача на живота си, я контузия и т.н..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Мистър Путин прати агент под прикритие и тя взе, че спечели Уимбълдън :D Коментаторите 10 пъти казаха "родената в Москва" , а аз се чудя виждали ли са някога казахстанец, щото тая мацка е 1,84 и определено хваща око ...
Леевски, оле

На Джокович ко му търсят, че е под въпрос участието му за USO? И за там ли трябва да си жегне 5-6 ваксини

То не е под въпрос, а на 99 % няма да участва. Пускат само ваксинирани и не приемат медицински изключения. При положение, че уж се задава нова вълна, едва ли е възможно точно в следващия месец да премахнат мярката. Но знае ли човек, американци са все пак :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.