Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот Red_Neck » 02 фев 2018 14:36

Ултра-мега-тенис иконите изпокапаха от контузии и тук се заговори за здравеопазване ..... ;)
Случаеност, ...... не мисла! ;)

Маестрото на 36 и кусур ниже шлем след шлем, ... очаквам да подхваните и пенсионната система ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2018 15:30

[offtopic]20 бона заплата взима кой ?! Може и да има такива заплати, но това са единични случаи. Буквално на пръстите на ръката ми се броят ;) Защото специализантите (младите лекари) взимат брутна заплата, равна на 2 минимални работни заплати. После също не е много цветно положението. Тия хиляди ги остави. За 36 часа нощен труд във фиша в края на месеца пише: 36ч. н.т. = 36 лв. Нещо не ми се връзва.....[/offtopic]

Red_Neck написа:Ултра-мега-тенис иконите изпокапаха от контузии и тук се заговори за здравеопазване ..... ;)

Маестрото на 36 и кусур ниже шлем след шлем, ... очаквам да подхваните и пенсионната система ;)

Той стана д-р хонорис кауза на МУ в Базел :lol: ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 фев 2018 15:52

Red_Neck написа:Ултра-мега-тенис иконите изпокапаха от контузии и тук се заговори за здравеопазване ..... ;)

Тошката ме нервира, на докторите им били малко парите, а софийските масово са с Х5-ци и прочее ... 20 бона взима шефа на Пирогов, а се циганеха да си платят поръчка, която беше в тези рамки ... нямало пари :lol: Колкото до това, че лекарите са много зле с парите ... и тука при нас ги гледам, че не карат Голф 3-ки, а доста нови и скъпички коли, нещо жилища по София, такива работи, абе, да ги ожали човек :lol: Не съм недоволен, нека изкарват хората, ама те го правят с далавери с пътеките и чрез изнудване на пациентите - това е лошо :!: Колкото до веселия Роджър :mrgreen: - човека е най-големия, над него вече е само небето и дано ни радва още няколко години, че после остават дървари като товарача, прескавеца и канадския манекен :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2018 17:35

Без Григор в София! Жалко, но правилно решение от негова страна. Просто няма смисъл да рискува сезона. Дано няма нищо сериозно и да се върне на корта още в Ротердам. :|

Щракнали са Джокович в Швейцария с превръзка на ръката. Някои казват (пишат), че е претърпял операция :roll:

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 фев 2018 17:52

Лошо е, че няма да играе и губейки тези 250 точки може би да отиде назад в ранглистата!
Пожелавам му все пак бързо възстановяване!
:cry:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 02 фев 2018 18:30

След няколко дни , ще оздравее. 8-)

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 фев 2018 18:33

Честито на печелившите, всеки който си е купил билет да пие по една студена вода :D Така е "фенчетата" на Гришко си го залужават :)

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 фев 2018 18:45

Sstefanov написа:Честито на печелившите, всеки който си е купил билет да пие по една студена вода :D Така е "фенчетата" на Гришко си го залужават :)

Нищо, че ригор няма да играе не съжалявам, че съм си купила билет.
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 фев 2018 18:52

ЦСКА _завинаги написа:
Sstefanov написа:Честито на печелившите, всеки който си е купил билет да пие по една студена вода :D Така е "фенчетата" на Гришко си го залужават :)

Нищо, че ригор няма да играе не съжалявам, че съм си купила билет.
8-)

Най тъпото е че и аз се излъгах да взема билети :D Реално дано да има някой добър мач.

Потребителски аватар
Claymore
Контакти:

Мнениеот Claymore » 02 фев 2018 19:25

Жалко за Григор.........
Между другото Вавринка ще играе на неговото място.
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2

Върни се в “Тенис”