Имат ли шанс Едмънд и Чун(г) в полуфиналите за нещо повече и колко сета общо ще вземат от бай Марин и Маестрото?

Аз мисля, че преко сили, общо ще вземат 1 сет и това ще направи Едмънд.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:JackPackage написа:barca4ever написа:Като гледам как играе Федерер, ме връща в 2006-7, когато го биеше само Надал и то на клей
Това е щото турнира е Чалънджър, Джоко, Надал, Мъри, Стан, Раонич и Нишикори няма ли ги поне на 1/2 финал турнира е макс ATP250![]()
![]()
![]()
Нормално е да се радваш, че в момента конкуренцията е нулева и Федерер може отново да печели титли ......... щото като са здрави и в прилична форма Ноле и Надал, той печели основно калъфки ...... така че иронизирай, няма лошо, леко ти е на душичката, знаейки че ги няма душманите на """"""Маестрото"""""" ........
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
nghcvth написа:Джокович никога не е имал толкова мизерен и елементарен жребий при спечелена титла в ГШ.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:nghcvth написа:Джокович никога не е имал толкова мизерен и елементарен жребий при спечелена титла в ГШ.
Според схемата Федерер трябваше да играе с ДелПо 1/4, Джоко 1/2 и Рафа финал - сега пак той е виновен че всички отпаднаха преди мачовете с него сигурно![]()
![]()
Деба тая слаба конкуренция, деба
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта