Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
За франсетата Беноа Пер беше надежда от малко по-младото им поколение за добро представяне на РГ. Поне така вървеше приказката в спортната им преса след като човекът стигна трети кръг. Цонга през 2013 игра полуфинал с Ферер на Гароса и загуби в три сета. Освен това между "надежда" и "френската надежда" има съществена разлика. "Френската надежда" означава едва ли не единствената надежда. 

Рафа- Беноа Пер 6-1 6-4 6-1. Странно, мача се е играл на Ланглен.
За по-малко от 2 часа победа 73-а от общо 75 мача за Рафа на РГ. Следва Робин Хаасе

Типичен старт на Ролан Гарос. Никакви усилия и два сета на 1, а Пер не е случаен. Оттук нататък предстои да става все по-трудно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
При победа над Хаасе съперник за 3-ти кръг
V. Troicki/N. Basilashvili
При нова победа вероятно на 1/8 финал ще ни чака Агут, тъй като Симон и Сок вече отпаднаха!

При нова победа вероятно на 1/8 финал ще ни чака Агут, тъй като Симон и Сок вече отпаднаха!
http://www.tenniskafe.com/atp/rafael-nadal/lyubopitni-fakti-za-vazhodyashtata-forma-na-rafael-nadal-video/
Някой си е налял едно, докато е писал статията... досущ като мен
Матадора драстично подобри формата си през 2017 г., а налей е неудържим.
Някой си е налял едно, докато е писал статията... досущ като мен

Трябваше да се омъжиш за касапина, той те харесваше. Винаги, когато минаваше покрай магазина му, той ти помахваше със сатъра.
Победа за по-малко от 2 часа и ще играем в 3-ти кръг с грузинеца Басилашвили, който отстрани по-рано днес Троицки след 3 тайбрека.
Добре се движи Рафа дотук. Ще става по-трудно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Басилашвили----->Агут---->Гришо/Раонич/Буста
имайки предвид, че Раонич едвам ходи на клей, Рафа не би трябвало да има никакви проблеми до 1/2
там ще чака изморения победител от мача Джоко/Тийм(евентуално де ако няма изненади,Гофен днеска го гледах и не ми хареса, не мисля, че има шанс срещу Тийм в момента ), чудесен жребий за Рафа
имайки предвид, че Раонич едвам ходи на клей, Рафа не би трябвало да има никакви проблеми до 1/2
там ще чака изморения победител от мача Джоко/Тийм(евентуално де ако няма изненади,Гофен днеска го гледах и не ми хареса, не мисля, че има шанс срещу Тийм в момента ), чудесен жребий за Рафа

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Опонентите са без значение. Всичко се свежда до това как играе Надал и дали е здрав, нищо че той би отрекъл от скромност.
Изобщо не съм сигурен, че Раонич ще стигне четвъртфинал. Това не му е трева да блъска. На червено се иска много мисъл, търпение и не на последно място физика. Милош е далеч и от трите. Считам Григор за фаворит в евентуалния им мач на осминафинал, а негов сблъсък с Надал би подарил на тениса ново зрелище. Да не забравяме все пак, че предстои трети кръг. И Рафа, и Гришко, и Раонич имат доста работа за вършене.
Изобщо не съм сигурен, че Раонич ще стигне четвъртфинал. Това не му е трева да блъска. На червено се иска много мисъл, търпение и не на последно място физика. Милош е далеч и от трите. Считам Григор за фаворит в евентуалния им мач на осминафинал, а негов сблъсък с Надал би подарил на тениса ново зрелище. Да не забравяме все пак, че предстои трети кръг. И Рафа, и Гришко, и Раонич имат доста работа за вършене.
ВамосЕкспрес за първа победа на Ролан Гарос с 1 загубен гейм! За час и 30 минути Рафа постигна 98 победа на клей от 100 във формат 3 от 5 сета
До тук с хубавите неща. Следва много тежко испанско дерби с Агут!