Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров (официална тема)
Винаги се търсят причините за несполуките в нашанеца , а не се отдава значение на това какво върши противника! Нима рамото му беше причина да потроши ракета , вчера сменяше ракети една след друга и се чудеше и се маеше. Ако е имал медицински проблем , защо не потърси помощ? Имам усещането , че отново подцени мача във втория сет , върна се в третия , но не удържа накрая и му изпусна края. Айде , да внимава с Лоренци , да не го полее студен душ и да се чуди откъде му е дошло .
- blue avalanche
- Контакти:
Не знам, поне като тролите пускайте по-забавни неща. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Господин Русев,
престанете да критикувате Григор, и не си мислете че разбирате от всичко!!!Голям анализ направихте на финала, "ЕВАЛА"! И със сигурност мога да ви кажа, че участието му не зависи от българския му мениджър!!!
престанете да критикувате Григор, и не си мислете че разбирате от всичко!!!Голям анализ направихте на финала, "ЕВАЛА"! И със сигурност мога да ви кажа, че участието му не зависи от българския му мениджър!!!
До сем.Русеви
Здравейте,
аз също съм тенис фен и не ми е приятно, че Гришо няма да играе на турнира тук.
Гледайки програмата му обаче, не виждам как може да дойде да играе:
от 15/02/2016 - 21/02/2016 г започва в Делрей Бийч, САЩ (аклиматизация за Акапулко)
от 22/02/2016 - 28/02/2016 г Акапулко, Мексико
от 07/03/2016 - 20/03/2016 г Индиън Уелс, САЩ
от 21/03/2016 - 03/04/2016 г Маями, САЩ
Програмата му е направена така, че от Австралия директно лети за Северна Америка.
Часовата разлика между нас и Австралия е 9 часа, ако дойде тук в началото на февруари и след това лети за Америка
има още един път да се аклиматизира(7-8 часа) в рамките на една седмица.
Сигурен съм, че в началото на октомври програмата му е била готова и турнирите заявени.
Давате пример с Троицки, но той след Австралия идва в Европа целия месец февруари(София, Ротердам и Дубай-Близкият Изток).
Миналата година Григор игра в Ротердам в началото на февруари и след това в Акапулко отпадна рано-рано.
Надявам се тази година да е много по-успешна на Григор и отново да се завърне в топ 10.
На Вас пожелавам успешна, щастлива и късметлийска година!
Поздрави,
Здравко Цветанов
аз също съм тенис фен и не ми е приятно, че Гришо няма да играе на турнира тук.
Гледайки програмата му обаче, не виждам как може да дойде да играе:
от 15/02/2016 - 21/02/2016 г започва в Делрей Бийч, САЩ (аклиматизация за Акапулко)
от 22/02/2016 - 28/02/2016 г Акапулко, Мексико
от 07/03/2016 - 20/03/2016 г Индиън Уелс, САЩ
от 21/03/2016 - 03/04/2016 г Маями, САЩ
Програмата му е направена така, че от Австралия директно лети за Северна Америка.
Часовата разлика между нас и Австралия е 9 часа, ако дойде тук в началото на февруари и след това лети за Америка
има още един път да се аклиматизира(7-8 часа) в рамките на една седмица.
Сигурен съм, че в началото на октомври програмата му е била готова и турнирите заявени.
Давате пример с Троицки, но той след Австралия идва в Европа целия месец февруари(София, Ротердам и Дубай-Близкият Изток).
Миналата година Григор игра в Ротердам в началото на февруари и след това в Акапулко отпадна рано-рано.
Надявам се тази година да е много по-успешна на Григор и отново да се завърне в топ 10.
На Вас пожелавам успешна, щастлива и късметлийска година!
Поздрави,
Здравко Цветанов
Re: До сем.Русеви
Цялата работа е от типа "дай да го понахраним" че е модерно. Така и така голяма част от "феновете" го правят, нищо че ако ги питаш коя е Юлия Берберян ще проверят в гугъл. Всички започнаха да разбират от тенис, от профи спорт и от ретур покрай победите на Димитров. Но живи и здрави - ще дойде момент когато Гришо вече няма да играе и тогава ще плюем по "баба си"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Много хубави и точни коментари но нали знаете Българина обича да плюе
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
ros написа:Цялата работа е от типа "дай да го понахраним" че е модерно. Така и така голяма част от "феновете" го правят, нищо че ако ги питаш коя е Юлия Берберян ще проверят в гугъл. Всички започнаха да разбират от тенис, от профи спорт и от ретур покрай победите на Димитров. Но живи и здрави - ще дойде момент когато Гришо вече няма да играе и тогава ще плюем по "баба си"
----и после се обиждат, когато някой им каже, че са олигофрени...
фен на еднодневката
- Federer91
- Контакти:
Сега като си тръгне по живо, по здраво в петък от АО ще има цели 3 седмици преди турнира в Делрей Бийч. Много тежко ще е това пътуване от Австралия до Щатите, дано му стигнат за възстановяване. Преспокойно можеше да се отбие до София, след като ще има празна седмица преди и след него. А и турнира в София ще е такава категория, където ще играеш само 4 дена и то ако стигнеш финала. Да не говорим, че тоя турнир в ДБ е толкова нищожен, че изобщо няма смисъл да влиза в програмата му, при положение, че ще има абсолютно същия такъв за първи път в родината му. Ситуацията е толкова елементарна стига да имаш желание, ама ние си знаем, че такова отдавна няма.
Последна промяна от Federer91 на 18 яну 2016 19:29, променено общо 2 пъти.
Томислав Русев е панелен хейтър, който завижда клинично на Григор. Няма да го убедите и с най-категоричните доводи.
На него му дай само Левски...и друго не му трябва.