Григор на 1/8 финал в Мелбърн след петсетова победа
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Australian Open| ГРИГОР ДИМИТРОВ - Маркос Багдатис 02:00ч.
Дори да отстрани Маркос,с тази игра не го чака нищо добро,имам чувството,че единственото на което са наблегнали с РР през подготовката е физиката 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Не трябва да се пропускат такива шансове. Няма да са много, докато Багдатис е свеж. Иначе статистиката, а и показаното на корта, показват, че в момента кипърецът води играта. Друго е да ти влиза почти всеки първи сервис.

Обувките пак убиват, и това е фактор, при положение, че играе с бърз и техничен състезател, който го разкарва много по корта.

Обувките пак убиват, и това е фактор, при положение, че играе с бърз и техничен състезател, който го разкарва много по корта.

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Вълната видимо се обърна. Багдатис няма силите да поддържа топ-игра през цялото време. Започна да закъснява за удари и сервисът му падна.

Време беше за събуждане,дано задържи нивото!Първият сервис започна да влиза,а Багдатис започна да греши топка след топка.Срещу Мъри обаче ще трябва да видим друг Григор,там игра като днешната ще бъде наказана.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Вземи тая точкааааа 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Айде Гриша, че не ми се стои до сутринта 

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
"- ... Може би лайнсменът е грък.
- Или е Стиви Уондър."
Картинката вече е друга:

- Или е Стиви Уондър."

Картинката вече е друга: