След "геврек" и драма, Гришо стигна осминафинал на US Open
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2014 US Open, 3 кръг | Григор Димитров - Давид Гофен
Гофен като че ли се предаде... Поне 7 точки от последниете 2 сервис гейма му бяха в мрежата. Сякаш няма сили да я прехвърли
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Някой да даде линк, че май от Евроспорт 2 го прехвърлиха на Евроспорт 1..плс бързо 

levskar4e_forever написа:Някой да даде линк, че май от Евроспорт 2 го прехвърлиха на Евроспорт 1..плс бързо
Мачът наближава края си... 4-0
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
levskar4e_forever написа:Някой да даде линк, че май от Евроспорт 2 го прехвърлиха на Евроспорт 1..плс бързо
Има 3 линка на 2-ра страница

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Ботевъ Пловдивски написа:Еееее, Гофен отърва геврека
Абе ще си тръгне нахранен и без геврек
Ай честито, мъките свършиха. Браво на Гришо и успех срещу Гаел
Честита победа и лека нощ на всички, които изстрадаха на живо победата 
Гришо на два пъти очакваше съперникът му сам да се бие и регистрира отрицателни серии от 6 и 4 гейма. Но през останалото време си личеше, че той е звездата, спокойно и методично налагаше превъзходството си, въпреки лошия сервиз. Успех срещу Монфис!
Поздравления и за Гофен! Макар и да загуби, той се представи на много добро ниво, ако поддържа темпото от първия сет по цял мач, тогава ще създаде не малко ядове на противниците си.

Гришо на два пъти очакваше съперникът му сам да се бие и регистрира отрицателни серии от 6 и 4 гейма. Но през останалото време си личеше, че той е звездата, спокойно и методично налагаше превъзходството си, въпреки лошия сервиз. Успех срещу Монфис!
Поздравления и за Гофен! Макар и да загуби, той се представи на много добро ниво, ако поддържа темпото от първия сет по цял мач, тогава ще създаде не малко ядове на противниците си.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Браво луд мач но все пак закономерното се случи.Срещу Монфис трябва поне с 10% да вдигне първият сервис ,че с тези 44% от днес ще има много ядове.Очаквани един луд,луд мач
Честита победа! Радващо е че въпреки слабата игра успя да покаже характер и да го бие. Дано смачка Монфис че и него не мога да го гледам.