Григор Димитров - Йежи Янович (2 кръг - Синсинати)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Григор Димитров - Йежи Янович (2 кръг - Синсинати)

Мнениеот gugushito » 13 авг 2014 20:30

напълно заслужена загуба... нищо не игра,психологически мн. зле.. имам чувството ,че разгромът от Цонга го съсипа за момента.. дано излезе бързо от тая дупка !!!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 13 авг 2014 20:36

gugushito написа:напълно заслужена загуба... нищо не игра,психологически мн. зле.. имам чувството ,че разгромът от Цонга го съсипа за момента.. дано излезе бързо от тая дупка !!!

Той и в торонто целия турнир беше много зле не само срещу Цонга. Срещу Кевин преди Цонга спечели само благодарение, че оня се самопрецака. Просто след тая дълга пауза играе много зле. Сервиза му не влиза, психически все едно не му пука, че губи. Ако не се стегне за US open ще яде дървото рано рано.
Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 13 авг 2014 20:38

Nikona написа:
gugushito написа:напълно заслужена загуба... нищо не игра,психологически мн. зле.. имам чувството ,че разгромът от Цонга го съсипа за момента.. дано излезе бързо от тая дупка !!!

Той и в торонто целия турнир беше много зле не само срещу Цонга. Срещу Кевин преди Цонга спечели само благодарение, че оня се самопрецака. Просто след тая дълга пауза играе много зле. Сервиза му не влиза, психически все едно не му пука, че губи. Ако не се стегне за US open ще яде дървото рано рано.

+10000

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 авг 2014 21:14

Тенис без ястребово око е абсолютно друг спорт.

Върни се в “Тенис”