Grand Slam | Wimbledon 2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Grand Slam | Wimbledon 2014

Мнениеот Tobacco » 04 юли 2014 19:44

sirius123 написа:Джокович се класира за поредния финал ( мисля , че до сега е загубил поне 7 , след наивни грешки ) , побеждавайки Г. Димитров с 3:1 сета.По време на мача постигна два пробива , но както много пъти ги пропиля. Българинът излезе доста пренавит за мача и изигра няколко впечатляващи топки , като вдигна публиката на крака. Сърбинът , беше на другия полюс , доста хладнокръвен и въздържан. Чак , след края на мача показа емоции. На финала , сигурно ще срещне федерер , който за мен е фаворит . Джокович , не е в най-добрата форма и не се чувствува комфортно на тревата , а да не говорим за полето от крайната линия, където е разорана нива. Може би трябва да си вземе няколко чифта маратонки .

Да е,Джокера хич да не е показал емоции,нищо че крещя като магаре на няколко пъти в четвъртия сет+ че се правеше на сервитьор с тая ракета :roll:
Офтопик:

Офтопик:

haha

Re: Grand Slam | Wimbledon 2014

Мнениеот haha » 04 юли 2014 19:59

Без да гледам мача, по резултата си личи, че Федерер се справя доста леко с Раонич. Очаквано, канадецът няма нито една победа над големите 4. Федерер- Джокович са играли само веднъж един срещу друг на финал от ГШ- ЮС Оупън 2007-а, но тогава Федерер беше в силните си години, а Джокович тъкмо навлизащ сред най- големите и беше ясно, че швейцарецът ще спечели. Удивително е, че след това не са играли финал на шлема. Трудно ми е да кажа кой би имал предимство на отчайващо изтъркания корт. Във всеки случай се надявам Новак да спре серията си загуби финали от ГШ и най- после да триумфира отново. Като негов фен, винаги са ми били най- интересни мачовете му с Федерер.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Тенис”