Безапелационен Григор унищожи Мъри и е на 1/2 финал

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Уимбълдън | 1/4 финал ГРИГОР ДИМИТРОВ - Анди Мъри

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2014 19:51

Градският е голям 8-) Чакам го да се върне със снахата, да видима какво ще ги правим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 02 юли 2014 19:53

На сърбите им е замръзнало лайното. Чета им сайтовете. Преди мача с Мъри обясняваха колко случаен тенисист е Григор и как никога няма да спечели нещо голямо. Твърдяха, че няма и 1 % шанс да бие Мъри. Имаше коментар, че Мъри за Григор бил професор по тенис. Сега след мача обясняват, че Мъри е бил много слаб и това била причината за победата на Григор. Сега се радват, че след трудния мач с Чилич Джокович има лесен мач с Григор на полуфинала. Когато отричаш нещо, това не означава, че не се случва. Сърбите много ги е яд, че съсед от умрялата за тях държава България, за която рядко се чуват новини там, сега започва да диша във врата на техния Жокер. Дано все по-често им замръзва лайното от страх и ако може да се случи още в петък ще бъде безценно. Тогава какви ли ще ги съчиняват, ако Гришо бие и Джоката.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 02 юли 2014 19:57

Браво! Много голяма победа. Не очаквах това, но пък неочакваните радости са по-вълнуващи.
Успех на полуфинала!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 20:04

CTAHKO написа:Градският е голям 8-) Чакам го да се върне със снахата, да видима какво ще ги правим 8-)

Плана е следния: Гришо бие Джоката, след това бие Федерер на финала,след тва хваща Маша за ръка и ПРАВО в Хасково, където вместо да ми се лигават по цял ден и да се излежават ги изпращаш ДИРЕКШЪН на бостана,да видат кво са топки не техните жълти топченца дето ми се лигават по цел ден с тех...
Маша да си сложи забрадка-едно да не изгори на слънцето и второ да докара вид на баш колхозничка...

Тъй ами..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2014 20:12

El Commandante написа:
CTAHKO написа:Градският е голям 8-) Чакам го да се върне със снахата, да видима какво ще ги правим 8-)

Плана е следния: Гришо бие Джоката, след това бие Федерер на финала,след тва хваща Маша за ръка и ПРАВО в Хасково, където вместо да ми се лигават по цял ден и да се излежават ги изпращаш ДИРЕКШЪН на бостана,да видат кво са топки не техните жълти топченца дето ми се лигават по цел ден с тех...
Маша да си сложи забрадка-едно да не изгори на слънцето и второ да докара вид на баш колхозничка...

Тъй ами..

Лондончето стана махала на Хасково, какво да говорим :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 02 юли 2014 20:16

Най-добре е да Григор да заведе Маша на бостаня в Любимец да понабере малко дини и после да продават на месния пазар пресни любеници. Да види Маша как се изкарват парите с пот на челото, а не да поиграваш тенис, да продаваш бонбони и да се снимаш за списания. Маша никога няма да забрави подобно изживяване и дори да не е с Гришо в бъдеще ще и държи влага за цял живот. Да се качи и в асансьора на блока на Григор в Хасково. Все преживявания, които няма да забрави от Хаскьой.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 юли 2014 20:32

dido1302 написа:

Най-добре е да Григор да заведе Маша на бостаня в Любимец да понабере малко дини и после да продават на месния пазар пресни любеници. Да види Маша как се изкарват парите с пот на челото, а не да поиграваш тенис, да продаваш бонбони и да се снимаш за списания. Маша никога няма да забрави подобно изживяване и дори да не е с Гришо в бъдеще ще и държи влага за цял живот. Да се качи и в асансьора на блока на Григор в Хасково. Все преживявания, които няма да забрави от Хаскьой.

Сигурен съм, че живее в панелка. Все пак след този мач прибра едва половин милион пауда. Смешна история. :lol:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 02 юли 2014 21:07

Ще ги женим какво да ги правим !? ;)
Една е Маша и тя е наша ! :lol:
Иначе Гришо е голям и ще става още по-голям !
Това момче е уникално. То има желязна психика и талант.
Господ здраве да му дава ! Другото той ще си го постигне сам.
Няма да се учудя, ако един ден стане №1 в света !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Мараша
Контакти:

Мнениеот Мараша » 02 юли 2014 21:11

Уникален Гришо! Надявам се ако бие сърбина на полуфинал да излезем по улиците както в Белград излезнаха когато той спечели някакво голямо състезание! България в момента има отчайваща нужда от герой като Гришо!
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 02 юли 2014 23:44

Браво!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Тенис”