Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Градският е голямЧакам го да се върне със снахата, да видима какво ще ги правим
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:CTAHKO написа:Градският е голямЧакам го да се върне със снахата, да видима какво ще ги правим
Плана е следния: Гришо бие Джоката, след това бие Федерер на финала,след тва хваща Маша за ръка и ПРАВО в Хасково, където вместо да ми се лигават по цял ден и да се излежават ги изпращаш ДИРЕКШЪН на бостана,да видат кво са топки не техните жълти топченца дето ми се лигават по цел ден с тех...
Маша да си сложи забрадка-едно да не изгори на слънцето и второ да докара вид на баш колхозничка...
Тъй ами..
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Плана е следния: Гришо бие Джоката, след това бие Федерер на финала,след тва хваща Маша за ръка и ПРАВО в Хасково, където вместо да ми се лигават по цял ден и да се излежават ги изпращаш ДИРЕКШЪН на бостана,да видат кво са топки не техните жълти топченца дето ми се лигават по цел ден с тех...
Маша да си сложи забрадка-едно да не изгори на слънцето и второ да докара вид на баш колхозничка...
dido1302 написа:Плана е следния: Гришо бие Джоката, след това бие Федерер на финала,след тва хваща Маша за ръка и ПРАВО в Хасково, където вместо да ми се лигават по цял ден и да се излежават ги изпращаш ДИРЕКШЪН на бостана,да видат кво са топки не техните жълти топченца дето ми се лигават по цел ден с тех...
Най-добре е да Григор да заведе Маша на бостаня в Любимец да понабере малко дини и после да продават на месния пазар пресни любеници. Да види Маша как се изкарват парите с пот на челото, а не да поиграваш тенис, да продаваш бонбони и да се снимаш за списания. Маша никога няма да забрави подобно изживяване и дори да не е с Гришо в бъдеще ще и държи влага за цял живот. Да се качи и в асансьора на блока на Григор в Хасково. Все преживявания, които няма да забрави от Хаскьой.
CTAHKO написа:Градският е голямЧакам го да се върне със снахата, да видима какво ще ги правим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост