molteni написа:sirius123 написа:Значи играе според тоягата. До тук стигна ( 14 ) , или при отказване на противника , или при контузия на противника , или при среща с противник стоящ назад в ранглистата. Айде сега да видя , когато се срещне с по- класен противник , какво ще му е нивото. Не ме разбирайте по по грешка. Отдавна очаквам наистина да пробие с игра над най-силните и да кажа , да това е истина. Кои са най- силните , ами в тези в първата десятка. Там да ги разпилее. Просто не знам какво го очаква ,ако се срещне с Алмагро или Вердаско.
Не ме разбирай по ПО грешка, но си личи, че грам не разбираш от тенис. Какви отказвания, какви контузии? Да не си го сънувал? Ако имаше и грам понятие от играта.....щеше да знаеш, че силите са изключително изравнени. Всеки от топ 100 може да победи другия. Да не говорим, че и тенисистите от 101-во до 200-то място поднасят постоянно изненади! Григор нивото му на игра е за топ 5 от началото на годината, но това незапознат човек като теб....няма как да го види.
пс Нищо лично нямам към теб, но съм експерт на тема тенис....и като видя подобни брутални глупости, не мога да не отговоря подобаващо. Явно си пропуснал победите над Мъри, Джокович, Раонич, Алмагро, Бердих(2), Типсаревич, Хаас, Гулбис, Долгополов, Мелцер, Монфис, Ферер, Фонини, Андерсън. Всичките изброени са от топ 10 и топ 20. Ако това за теб са слаби противници.....Голям смях ще будиш в хора разбиращи от играта.
Отличен старт на Григор Димитров в Мадрид
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отличен старт на Григор Димитров в Мадрид
Безумна манипулация във форума- триене на постове и разместване на мнения. Отвратително.
sirius123 написа:Безумна манипулация във форума- триене на постове и разместване на мнения. Отвратително.
Чие мнение е изтрито ?