Григор Димитров е в третия кръг след здрава битка с Копил
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мадрид | Григор Димитров - Мариуш Копил
Беше непоколебим в най-напечените моменти. Огромно израстване!!!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Баси одървения мач, сега 3 часа ще има да се свестявам! Респект за Копил, много-много корав
А Гришо без да има ден намери сили да се събере в решителните моменти и под адско напрежение да затвори мача. Ето това е игра за Топ 10 

Браво на Димитров за волята за победа. Поздравления и за Копил, много красива игра показа румънецът, дано прогресира в ранглистата.
Re: Григор Димитров е в третия кръг след здрава битка с Копил
Следващия мач е с Бердих.
paro24 написа:Следващия мач е с Бердих.
Утре ли е двубоя ?
Ботевъ Пловдивски написа:Баси одървения мач, сега 3 часа ще има да се свестявам! Респект за Копил, много-много коравА Гришо без да има ден намери сили да се събере в решителните моменти и под адско напрежение да затвори мача. Ето това е игра за Топ 10
Абсолютно!!! Първо - респект за Копил - много смел и агресивен играч, който не спираше да вкарва по-силни втори от първи сервиси. А за ТОП 10 трябва да се вземат такива мачове - рутина и психика! Григор се справя за сега, защити си 90те точки от преди година и сега може само да подобрява това си постижение
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
С зор ама го би 

Мач на нерви, на живот и смърт за Копил и на моменти несериозно от Гришо, имаше отигравания като 12 годишен. Браво на румънеца, много корав, верно и много късмет имаше.
Мисля че е 10-6.
Утре е мача с Бердих, след малко ще разберем на кой корт ще е и кога ще започне.Според мен, ще е на централният корт.