Агаси - велик шампион или велик измамник
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Агаси - велик шампион или велик измамник
Допингът е вреден, в това спор няма. Ама то, цигарите и пиенето също са вредни, ама никой не ги забранява, нали? Проблемът е, че Русия, САЩ и Китай разчитат предимно на допинг, докато по-малките държави не могат да издържат финансово. Китайците се размазаха на олимпиадата от взимане на допинг, някакви зомбита взеха злато в много дисциплини. Затова, наистина е по-добре да се разреши допинга, пък който иска да се трови и да се самоубива, да лапа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Според мен е добре такива хора като Агаси да излизат и да казват, да аз вземах допинг!
Агаси бил оклепал тениса???? Моля??? Тениса и останалия спорт е толкова оклепан, че няма накъде повече, за това трябва да се говори.
Трябва да разрешат допинга защото и без това всички вземат, но нека да става със знанието на обществеността под лекарски контрол и наблюдение, а не в на знайни и незнайни специалисти и после спортистите да умират на по 30 години от сърдечен удар. И всички медии да вдигат рамене и да казват, че не знаят от какво е умрял.
Всички знаят! Защо никой не иска да го каже? Каква е цената?
Браво на Агаси, дано има и други като него, и то все още действащи спортисти!
Агаси бил оклепал тениса???? Моля??? Тениса и останалия спорт е толкова оклепан, че няма накъде повече, за това трябва да се говори.
Трябва да разрешат допинга защото и без това всички вземат, но нека да става със знанието на обществеността под лекарски контрол и наблюдение, а не в на знайни и незнайни специалисти и после спортистите да умират на по 30 години от сърдечен удар. И всички медии да вдигат рамене и да казват, че не знаят от какво е умрял.
nikoko написа:Според мен е добре такива хора като Агаси да излизат и да казват, да аз вземах допинг!
Според теб биха ли забранили допинга без причина ? С или без лекарски контрол последствията са същите ! Всеки взима - това всеки го знае - но това изобщо не значи , че е правилно и че трябва да е разрешен .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Каквото и да си приказваме, Агаси няма да бъде запомнен с автобиографията си, а с това, че беше голям шампион. Пък ако не се лъжа става въпрос за края на 90-те години, когато той беше изпаднал в сериозна дупка и не съм сигурен до кое място се беше сринал, но със сигурност беше извън топ 100. Разбира се това не умаловажава постъпката му, но както се казва признат грях, половин грях.
Преди време по Дискавъри гледах едно доста интересно филмче (мисля, че бе епизод от Ловци на митове) и там решиха да тестват дали, ако човек е стимулиран с външни фактори може да стане по-бърз. Оказа се, че дори и гонен от бесни кучета и да бяга за тлъста пачка, човек си бяга за същото време, за което и при нормални обстоятелства, следователно мотивацията не може да накара човек да накара човек да прави феноменални постижения. И тук идва допинга на помощ. Според мен няма нищо лошо в това, защото на всички е ясно, че състезателите по който и да е спорт вземат допинг. Нищо чудно това да става включително и в спортове на маса като шаха и снукъра. Подкрепям мнението на angelov, че каквото и да си приказваме, Агаси ще бъде запомнен, че е бил голям шампион.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Любимия ми тенисист беше той.Аз мисля,че са глупостти след толкова дни да правят разследвания и да има наказание за Агаси.Вместо да подходят с разбиране,че си е признал тези неща,те искат да бъде наказан.Лично за мен това са пълни простащини
- fabregas_949
- Контакти:
И на мен както на много други, беше любимия тенисист. Каквото и лошо да е направил, за мен си остава велик шампион. Всеки човек прави грешки, но много малко си ги признават...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- mat biondi
- Контакти:
Почти всички големи взимат допинг,но малко са смелите да си го признаят.Агаси е велик шампион и най-големия талант избщо в тениса.Респект Андре.
Берое Завинаги