Лудогорец,Гришо и Цвети-българската гордост

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

aivana
Контакти:

Re: Лудогорец,Гришо и Цвети-българската гордост

Мнениеот aivana » 02 мар 2014 13:50

Първо едно голямо БРАВО ЗА ГРИШО! Почва да ги мачка :)
Второ радвам се,че стадиона на мача на Лудогорец бе пълен и имаше и фенове на Левски и Цска и на др отбори които ги подкрепиха,защото знаем,че сами не могат да го напълнят :D Но най ми е болно от това,че още на мача на БЪЛГАРИЯ с Беларус той ще е празен! Защото единствения отбор,който заслужава безусловна подкрепа и пълен стадион,независимо да ли е приятелски мач или мач срещу Малта или Азербайджан или в какво положение се намира НАЦИОНАЛНИЯ oтбор той заслужава най-голямата подкрепа. Там на тия мачове се разбора кой е истински българин.Защото е лесно да подкрепяш когато върви отбора,но когато е най-тежко се виждат истинските фенове.И стига с тази омраза!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 мар 2014 14:00

Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Мен лично не ме дразнят успехите на Лудогорец, даже ме радват, както и вярвам много други Левскари. А това, че някой го дразнят си е негова, работа, аз не мога да казвам кой кого да подкрепя. А и струва ми се вашата подкрепа е малко лицемерна, просто парадирате с нея за да я използвате, като параван за омразата ви към Левски.

Дамянов, дай идея защо трябва да обичаме "Левски", при цялата насрещна омраза? Сами срещу всички, отбор на народа, съдийски подкрепи, излагации по всички посоки(особено в последните 5-6 години).
Аз не мраза "Левски", но и няма как да го обичам!

Никой не съм карал да обича Левски. Всеки си има мнение, щом не го обичаш, значи така си решил, на сила хубост не става. Но не мога да остана равнодушен, когато по Левски се плюва за щяло и не щяло. Съдийски подкрепи - айде сега, само с/у Левски има съдийски подкрепи... най пресния пример е вчерашният мач на Литекс с/у Ч. Море.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 мар 2014 14:02

Каква е тая мания да искате всички да мислят еднакво? Много ясно, че част от левскарите ще са против Лудогорец (повечето все пак бяха за Разград) и това е нормално и няма нищо лошо. Клубният футбол създава съперничества и те важат целогодишно. Лудогорец не е България, че да очакваме конкурентите в първенството да го подкрепят на всяка цена.
Идиотщината е да ми приказват как нямам право и няма защо да се радвам аз на Лудогорец и да ходят на стадиона на мач, който не ги засяга да викат глупости. Това е неадекватният момент в поведението на шепа слабоумни. ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 мар 2014 14:10

Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Мен лично не ме дразнят успехите на Лудогорец, даже ме радват, както и вярвам много други Левскари. А това, че някой го дразнят си е негова, работа, аз не мога да казвам кой кого да подкрепя. А и струва ми се вашата подкрепа е малко лицемерна, просто парадирате с нея за да я използвате, като параван за омразата ви към Левски.

Дамянов, дай идея защо трябва да обичаме "Левски", при цялата насрещна омраза? Сами срещу всички, отбор на народа, съдийски подкрепи, излагации по всички посоки(особено в последните 5-6 години).

Само преди три сезона (2010-11) Левски постигна 6 победи, 3 равни и 3 загуби (12 мача) в ЕКТ. :o

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 мар 2014 14:11

И аз си задавам същият въпрос за Лудогорец ! Кое му е българското ?!
За Гришо и Цвети е ясно , че са 100% българи ! И друго което ми е интересно какво търсят Лудогорец в форума за Тенис а ?!
Поне аз нямам спомен да има нещо общо между този спорт и Лудогорец или ако бъркам нека някой ме поправи !
То въобще в Лудогорец(Разград) има ли тенискортове ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 02 мар 2014 14:18

amstel_beer написа:
Кашчей написа:
damyanov1963 написа:

Само преди три сезона (2010-11) Левски постигна 6 победи, 3 равни и 3 загуби (12 мача) в ЕКТ. :o

Ама това българският Левски ли е?
Значи България пак е била обединена? :o
И всички , които не са го подкрепяли са били " небългари"?
Аз , със своята къса Левскарска памет, защо не си спомням това? :mrgreen:
:lol:

А иначе е лесно да се словоблудства.
Да се изхвърлят като ч`кия на пясък разни "немразещи" , "горди" йезуити.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 мар 2014 14:37

От началото на година има и други успехи, които минават ей така.Художествена гимнастика, бадминтон, борба,джудо,шахмат.........
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 мар 2014 15:42

Лудогорец и Цвети са доста по назад от Гришо в обиколките :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2014 15:47

stefani написа:Лудогорец и Цвети са доста по назад от Гришо в обиколките :lol:

И причината да са по-назад е?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 02 мар 2014 15:58

Кашчей написа:
stefani написа:Лудогорец и Цвети са доста по назад от Гришо в обиколките :lol:

И причината да са по-назад е?

Цвети на сингъл в класиране края на 2013-108-мо място
Григор-сингъл края на 2013-23-то място.
Лудогорец не ги коментирам.
Сега вдена ли? :lol: .
„Човек заради едното име красно живей"