Уникален Григор, след победа над Анди Мъри е на финал!!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален Григор, след победа над Анди Мъри е на финал!!!
Григор май е единственият ни спортист, дето си го мери с големите,....че и ги побеждава 

Страхотен! Изключителна воля, изключителна игра! При 5:4 и сервиране за мача, да ти вземат по такъв начин гейма и да не рухнеш психически - това е нещо много голямо! При 5:5 и три брейк-пойнта да загубиш отново гейм и след това да се вдигнеш за сервис-гейма си и за тайбрека - още по-голямо! Гришо се бореше и срещу късмета на Мъри - в последните геймове колко топки на шотландеца попадаха на линията, или на нашия - малко извън полето...
Браво на Гришо, напук на критиците показа, че вече е голям тенисист! Утре ще се става и за финала.
Браво на Гришо, напук на критиците показа, че вече е голям тенисист! Утре ще се става и за финала.
[center]
[/center]

Браво на Гришата
Среден за всички анонимници,които плюят по него след всяка грешка 

110 години любов!
Григор май е единственият ни спортист, дето си го мери с големите,....че и ги побеждава
Ако може да се каже, че изобщо е наш тенисист. Освен да е тренирал като юноша в Хасково кой знае колко не сме допринесли за кариерата му. Главно благодарение на собствения си труд и талант е това, което е в момента. Сега като нищо министърката на спорта пак ще излезе и ще каже, че благодарение на министерството на спорта Гришо постига успехи. Направо ме изумяват колко безочливи са тези политици.
Ако се появи хейтър, след такова представяне, и след такова будуване толкова дни................да не ми се сърди!
kartago написа:Ако се появи хейтър, след такова представяне, и след такова будуване толкова дни................да не ми се сърди!
Чакам ги, чакам ги, ама знам, че ще се покрият..
Ако се появи хейтър, след такова представяне, и след такова будуване толкова дни................да не ми се сърди!
Има и такива индивиди. Във Фейсбук например забелязвам, че има анаболна девойка Хелмут Швайнщайгер се пише, който обижда Григор след всеки мач. Не мога да разбера откъде може да произтича омраза към нечии успехи, които ти прославят държавата. Що за човек трябва да си и какво възпитание трябва да имаш за да се зараждат подобни мисли в главата ти.

Много си кух, честно. По тази логика и Джокович не е сърбин. Колко е допринесла Сърбия за кариерата му? Или пък Швейцария за Федерер? Аман от злобни същества. Срещу името на Григор стои България. И това ми е достатъчно, за да го имам за българин! А тази малоумна министърка на ОреШаро дори не желая и да я коментирам.dido1302 написа:Григор май е единственият ни спортист, дето си го мери с големите,....че и ги побеждава
Ако може да се каже, че изобщо е наш тенисист. Освен да е тренирал като юноша в Хасково кой знае колко не сме допринесли за кариерата му. Главно благодарение на собствения си труд и талант е това, което е в момента. Сега като нищо министърката на спорта пак ще излезе и ще каже, че благодарение на министерството на спорта Гришо постига успехи. Направо ме изумяват колко безочливи са тези политици.
Последна промяна от phoenix на 01 мар 2014 10:53, променено общо 1 път.
- Dexter Lord
- Контакти:
-
- Контакти:
Браво много хубав мач и още веднъж браво на Гришо