Уникален Григор, след победа над Анди Мъри е на финал!!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Уникален Григор, след победа над Анди Мъри е на финал!!!

Мнениеот NOMER14 » 01 мар 2014 10:43

Григор май е единственият ни спортист, дето си го мери с големите,....че и ги побеждава :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 01 мар 2014 10:45

Страхотен! Изключителна воля, изключителна игра! При 5:4 и сервиране за мача, да ти вземат по такъв начин гейма и да не рухнеш психически - това е нещо много голямо! При 5:5 и три брейк-пойнта да загубиш отново гейм и след това да се вдигнеш за сервис-гейма си и за тайбрека - още по-голямо! Гришо се бореше и срещу късмета на Мъри - в последните геймове колко топки на шотландеца попадаха на линията, или на нашия - малко извън полето...
Браво на Гришо, напук на критиците показа, че вече е голям тенисист! Утре ще се става и за финала.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 мар 2014 10:45

Браво на Гришата 8-) Среден за всички анонимници,които плюят по него след всяка грешка :mrgreen:
110 години любов!

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 01 мар 2014 10:46

Григор май е единственият ни спортист, дето си го мери с големите,....че и ги побеждава

Ако може да се каже, че изобщо е наш тенисист. Освен да е тренирал като юноша в Хасково кой знае колко не сме допринесли за кариерата му. Главно благодарение на собствения си труд и талант е това, което е в момента. Сега като нищо министърката на спорта пак ще излезе и ще каже, че благодарение на министерството на спорта Гришо постига успехи. Направо ме изумяват колко безочливи са тези политици.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 мар 2014 10:47

Ако се появи хейтър, след такова представяне, и след такова будуване толкова дни................да не ми се сърди!

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 мар 2014 10:48

kartago написа:Ако се появи хейтър, след такова представяне, и след такова будуване толкова дни................да не ми се сърди!

Чакам ги, чакам ги, ама знам, че ще се покрият..

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 01 мар 2014 10:50

Ако се появи хейтър, след такова представяне, и след такова будуване толкова дни................да не ми се сърди!

Има и такива индивиди. Във Фейсбук например забелязвам, че има анаболна девойка Хелмут Швайнщайгер се пише, който обижда Григор след всеки мач. Не мога да разбера откъде може да произтича омраза към нечии успехи, които ти прославят държавата. Що за човек трябва да си и какво възпитание трябва да имаш за да се зараждат подобни мисли в главата ти. :( :shock:

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 01 мар 2014 10:51

dido1302 написа:
Григор май е единственият ни спортист, дето си го мери с големите,....че и ги побеждава

Ако може да се каже, че изобщо е наш тенисист. Освен да е тренирал като юноша в Хасково кой знае колко не сме допринесли за кариерата му. Главно благодарение на собствения си труд и талант е това, което е в момента. Сега като нищо министърката на спорта пак ще излезе и ще каже, че благодарение на министерството на спорта Гришо постига успехи. Направо ме изумяват колко безочливи са тези политици.
Много си кух, честно. По тази логика и Джокович не е сърбин. Колко е допринесла Сърбия за кариерата му? Или пък Швейцария за Федерер? Аман от злобни същества. Срещу името на Григор стои България. И това ми е достатъчно, за да го имам за българин! А тази малоумна министърка на ОреШаро дори не желая и да я коментирам.
Последна промяна от phoenix на 01 мар 2014 10:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 01 мар 2014 10:52

Голям ГРИГОР!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

ivan_0608001
Контакти:

Мнениеот ivan_0608001 » 01 мар 2014 10:54

Браво много хубав мач и още веднъж браво на Гришо

Върни се в “Тенис”