Роджър Федерер - живата легенда
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Роджър Федерер - живата легенда
Най-големият !!!!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Sirius123, позволи ме да те попитам къде намираш обаяние в играта на Сампрас? И какво значи "обратен удар"? И трето - да, има много легенди в тениса /въпреки че съм почти сигурен, че ти не си гледал нито един мач на Бьорг примерно, за да кажеш дали е играел обаятелно/, но Рожето е легендата, постигнала най-много и най-големите успехи в тениса, а и също така легендата, надарена с най-много универсалност и талант! Досега не се е раждал и не е играл тенис такъв талант и толкова комплексен играч като Федерер. Лично за мен, като негов запален фен, най-голямото постижение на Рожето е достигането на 22 полуфинала и най-вече - достигането на 20 финала от турнирите от Големия Шлем, всичко това последователно! Никога не е имало такъв тенисист! Да, Лендъл е играл на 19 финала, но е загубил 12 от тях и никога не е печелил Уимбълдън, а съм сигурен, че Федерер ще играе още финали на турнири от Големия шлем и може да спечели още 2-3-4-5 титли ... 

@ dedo gosho, за разлика може би от тебе всияки съм ги гледал.Коклкото за обратен удар определение тук няма да давам Дори когато макенроъ чупеше каната с вода ме кефеше.
- mat biondi
- Контакти:
Найстина Федерер е робот.Андре Агаси е най-великия за мен.
Берое Завинаги
Спорта не е само състезание,надпревара а и зрелище.Тогава усещането е пълно.
-
- Контакти:
@sirius123, и мен ме кефеха лиготиите на Йонас Бьоркман, маймунджилъците на Джоко или на Багдатис, но те не са легенди /Ноле има предпоставки за много добро развитие!/, нищо че забавляват всички на корта с поведението си. Да, разправиите на Големия Мак със съдиите, постоянната негова самоирония, когато грешеше - да, това е завладяващо, но точно защото се прави от Големия Мак, а не от някой тенисисти като братята Дженкинс примерно. Но не можеш да ме убедиш, че играта на Сампрас е зрелищна. Сампрас беше много повече робот от който и да е друг Номер 1 в тениса. И затова ми е мъчно, че един от настоящите ми любимци Марат Сафин се отказва от тениса и вероятно утре ще му бъде последния мач в кариерата му /срещу Дел Потро на Мастърса в Париж/, защото руснакът можеше да грабне сърцето на публиката с невероятни отигравания и с невероятната си харизма. Да, Рожето не е толкова харизматичен, не го отричам, но това не го прави по-малко легенда, заради постиженията, които има, отколкото всеки един друг повече или по-малко легендарен тенисист. Истината е, че Рожето е истинското олицетворение на тениса - нещо, което нито Сампрас, нито Макенроу, нито Борг, нито Агаси, са били в толкова голяма пълнота и завършеност! 

POPCORN написа:Най-големият !!!!!

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Няма какво да се каже за Роджър... Думи не стигат, за да го опишем...
Който разбира от тенис ще оцени какво майсторство, какво чувство към топката има .... Той е една безгрешна машина в някои мачове....Най-великият за мен... Поклон пред ФЕДЕРЕР 

Последна промяна от TodorT на 31 яну 2010 15:12, променено общо 1 път.
Ами Федерер вече може да бъде присъединен към Борг , Конърс ,Макенроу , Бекер , Агаси , Сампрас , след появата на неговия <<убиец>> Дел Потро ( Арж.)
sirius123 написа:Има други легенди-Конърс , Макенроу , Бекер , Агаси , Сампрас , в по далечно минало-Борг. Имаха обаяние не само с играта си.Федерер е робот. Не ми харесва при него обратния удар.
Един да има като моето мислене...Федерер наистина е вилек тенисист,но той игра като машина и в двата смисъла на думата.Той не показва емоции и чувства,докато на мен ми харесват тенисисти,които горят в играта-такива са Надал,Цонга,до скоро Санторо и още много други