Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

saigon
Контакти:

Re: Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо

Мнениеот saigon » 22 яну 2014 11:50

hajitsu написа:
saigon написа:Поправете ме, ако бъркам, но ми се стори, че нашата агитка на няколко пъти викаше на Надал "циганин"... Може и да бъркам, но ако е така, не им прави чест, защото тениса е спорт от съвсем различна класа, а не селските страсти на ЦСКА - Левски...

Аз чух да викат "Григор" и "Българи юнаци". :roll:

На мен ми се счу по време на втория сет, когато Надал се радваше като обезумял на една точица, която спечели, щото иначе Гришо щеше да го пробие. И после още веднъж в третия сет, но както казвам, може и да съм сбъркал, щото слушах на слушалки...

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 22 яну 2014 11:53

Скапан испански блъскач :evil: Но Гришо сам си е виновен, изгуби концентрация в решаващи моменти, а и още му липсва опит в тези големи мачове.

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 22 яну 2014 11:57

Григор през сълзи: Боли след такъв мач
Чувствам се разбит, призна българинът
Най-добрият български тенисист Григор Димитров трудно сдържаше емоциите си по време на пресконференцията след четвъртфиналния двубой с Рафаел Надал на Аустрелиън Оупън.Българинът отстъпи с 6:3, 6:7, 6:7, 2:6, като в третия сет имаше възможност на три пъти да поведе с 2-1. Българинът не успя да сдържи сълзите си на корта, а впоследствие и на пресконференцията.
„Да, има сълзи, но трябваше да боли. И това боли. Чувствам се разбит. Имах очаквания към себе си. Не исках просто да изляза на корта и да играя, а да спечеля. Разочарованието е огромно. Тенисът стана изключително физически и само най-силните продължават напред”, откровен бе Григор Димитров след двубоя.
„Надал? Какво да кажа за него? Той е голям!”, отговори българинът.
Димитров с мъка отговаряше и на въпросите за пропуснатите сетболи в края на третата част. „Най-много съжалявам за втория сгрешен форхенд”, призна Григор Димитров.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 22 яну 2014 14:09

Мисля, че Гришо няма от какво да се срамува в мача с Надал. Просто не му достигна устойчивост и търпение, пренавит беше на моменти, вместо да е хладнокръвен. В рамките на година ще е готов да бие и Надал, който е върха на сладоледа и в това отношение. Поздравления и едно голямо браво за Гришо, вярвам, че ще продължи да се развива със същия хъс и устрем. Топ 10, дръж се, идваме :!: 8-)
Изображение Изображение

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 22 яну 2014 14:27

saigon написа:
hajitsu написа:
saigon написа:Поправете ме, ако бъркам, но ми се стори, че нашата агитка на няколко пъти викаше на Надал "циганин"... Може и да бъркам, но ако е така, не им прави чест, защото тениса е спорт от съвсем различна класа, а не селските страсти на ЦСКА - Левски...

Аз чух да викат "Григор" и "Българи юнаци". :roll:

На мен ми се счу по време на втория сет, когато Надал се радваше като обезумял на една точица, която спечели, щото иначе Гришо щеше да го пробие. И после още веднъж в третия сет, но както казвам, може и да съм сбъркал, щото слушах на слушалки...

Имам приятели които през цялата минала година събираха пари за този турнир и в крайна сметка отидоха , а и все още са там , в Австралия. Това им беше последния от турнирите на големия шлем който не бяха гледали на живо и си сбъднаха мечтата.Като знам колко много обичат играта , какви жертви правят за да присъстват 2 седмици на другия край на света , съм убеден , че никога не биха скандирали подобни простотии. Просто тенис феновете у нас много се различават от футболните.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 22 яну 2014 17:58

БЛАГОРОДЕН е РАФA ВЕЛИКИИзображение,подари цял сет на хаскоулията :!:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 22 яну 2014 18:21

MAЙOPA написа:БЛАГОРОДЕН е РАФA ВЕЛИКИИзображение,подари цял сет на хаскоулията :!:

подари, ти мача гледа ли го или така говориш наизуст
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 22 яну 2014 20:32

barca4ever написа:
MAЙOPA написа:БЛАГОРОДЕН е РАФA ВЕЛИКИИзображение,подари цял сет на хаскоулията :!:

подари, ти мача гледа ли го или така говориш наизуст

Не се зянимавай с разни троловете... Макар да е трудно, тъй като всяко второ мнение напоследък е такова...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 22 яну 2014 20:52

В предаването Гейм Сет и Матс, Виландер каза все хубави неща за Гришо. Даже, че бил иненадан и не очаквал да се представи толкова добре и до 2-3 години най-много със сигурност ще е сред най-добрите. Ключовата дума в момента е търпение. Не трябва да се форсират нещата, а постепенно да се надгражда, както е досега. Вижда се постоянния напредък, най-вече във физическата подготовка, бекхендът му е по-стабилен, има страхотен сервис, чудесна игра на мрежата, изобщо е един от мнооого малкото all-rounder-и в момента, които играят и интелигентно, а не популярното напоследък блъскане на топката с всичка сила и каквото стане. Не случайно го сравняват толкова много с Федерер, защото двамата може би имат най-разнообразният арсенал от удари и да, това изобщо не е пресилено.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
1982

Re: Australian Open 1/4 финал | Григор Димитров - Рафаел Надал

Мнениеот 1982 » 23 яну 2014 00:43

OT18 написа: Федерер печели първия си ГШ на 22г., на колкото е и Гришо. Нашия, ако задържи това ниво си е фаворит за Уимбълдън.

Григор на следващия ГШ турнир - Ролан Гарос, ще е вече на 23, а Федерер първия си 1/4-финал го игра още на 20 или 21 години беше.

Не знам защо се самозалъгвате с тези непрестанни сравнения с Федерер, създавате си някакви илюзии. Гледайте обективно на нещата, не летете в облаците.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Тенис”