Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Australian Open 1/4 финал | Григор Димитров - Рафаел Надал
Браво
Джентълменска постъпка на Гришо
Позволи на Надал да си вдигне самочувствието и в същия момент да му съхрани сили за противника от следващия кръг 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
MuFc1878 написа:Гришо можеше да победи в 3 сета. Рафа играе слабо, но пак печели
За това е номер 1.
Този пак взе да се съблича
Все едно гледам циганче пред шадраван 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- MagicMoments
- Контакти:
Страхотна седмица и половина за Гришо.Игра равностойно близо 4 часа на световния номер 1 на 1/4 финал на турнир от шлема.Дано си извади поуките от мача,защото и в двата тайбрека имаше шансове.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Реакцията на Надал след мача говори много. Гришо се представи страхотно, в мач 2 от 3 дори щеше да спечели. Дано продължи със стабилното представяне през годината и скоро да го видим в Топ10.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво на Надал! Невероятен тенисист и джентълмен! Буквално си каза, че е изкарал късмет днес и много тънко каза, че на нашия още му трябва опит и психология! ОГРОМНО браво на Гришо, игра като равен, нека да погледа мача да извади поуките и да ходи нагоре! Рафа похвали и българските фенове! Гришо сее популярност на България! Не съжалявам грам, че гледах този мач, беше си украшение на турнира!
rhaegar написа:Реакцията на Надал след мача говори много. Гришо се представи страхотно, в мач 2 от 3 дори щеше да спечели. Дано продължи със стабилното представяне през годината и скоро да го видим в Топ10.
Показа ли си го ?
Леевски, оле
- shotgun blues
- Контакти:
Сам си е виновен,съжалявам ама не може да изпускаш толкова възможности,срещу такъв победим НАДАЛ,какъвто сме виждали едва няколко пъти на ГШ.Не е само до талант,трябва и психика и да си използваш момента,толкова тенесисти/тенесистки пробиха в тези турнири ,че и на по-малка възраст от Григор,като си използват шанса
Такива възможности изпусна просто......
Но поздравления за 1/4 финала,голям успех,но тези шансове трябва да се използват за ГОЛЕМИЯТ пробив
Но поздравления за 1/4 финала,голям успех,но тези шансове трябва да се използват за ГОЛЕМИЯТ пробив
Последна промяна от shotgun blues на 22 яну 2014 09:47, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Поклон! Аз лично съм горд с Григор! Да е жив и здрав и да се опази от контузии! Другото ще дойде.
Да не забравяме срещу кого игра и това как е играл Надал е в пряка зависимост от противника му на корта! Успех на Рафа нататък. Винаги ми е бил любимец, с изключение на мачовете срещу Гришо.
Да не забравяме срещу кого игра и това как е играл Надал е в пряка зависимост от противника му на корта! Успех на Рафа нататък. Винаги ми е бил любимец, с изключение на мачовете срещу Гришо.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Andreev_Levski
- Контакти:
Гордеем се с теб Гришо !