Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
Re: Australian Open 1/4 финал | Григор Димитров - Рафаел Надал
АБЕ , ВАМОС ГРИШО !!!!! НАПРЕД КЪМ ФЕДЕРЕР !!!!!
DarkPsy написа:Стискам палци за Гришо естествено, но.....няма никакъв шанс. 2-3 гейма в сет ще бъдат голям успех. Все пак се надявам Надал да е с тежък махмурлук.....
Ха ха ха....явно тениса не ти е слабост. Пълни тъпотии си написал.

Успех Гришо! Един истински горд българин, които трябва да е пример за подрастващите в тази страна. Каквото и да стане след няколко часа, на Григор тепърва му предстоят големите мачове и да не забравяме, че това е само началото. 

DarkPsy написа:Стискам палци за Гришо естествено, но.....няма никакъв шанс. 2-3 гейма в сет ще бъдат голям успех. Все пак се надявам Надал да е с тежък махмурлук.....
хаах, е ти се изказа ! 2,3 гейма на сет може да са успех за тенисист извън топ 50, но за играч от топ 20, побеждавал актуалния номер едно и с прясна титла от АТП си е нещо съвсем логично! Голям успех ще е ако Гришо победи, но дори и да загуби турнира е много успешен и заслужава аплодисменти за представянето си до момента! Ако наистина мазолите на Надал са големи и му попречат да играе на 100% ще е супер

... не ми се вярва машината на съвремения тенис да допусне и Джокович и Надал да отпаднат още на четвъртфинал , най малкото защото , ще има голям отлив от зрители в останалата част от турнира - имам предвид най вече телевизионни зрители ... а знаем , че става въпрос за пари , реклама и прочие ... т.е. имам неприяното усещане , че дори Гришо да покаже чудеса днес , няма да му дадат да отстрани Надал ...но .... дано се лъжа и стане чудо ...дано ...
batceko написа:... не ми се вярва машината на съвремения тенис да допусне и Джокович и Надал да отпаднат още на четвъртфинал , най малкото защото , ще има голям отлив от зрители в останалата част от турнира - имам предвид най вече телевизионни зрители ... а знаем , че става въпрос за пари , реклама и прочие ... т.е. имам неприяното усещане , че дори Гришо да покаже чудеса днес , няма да му дадат да отстрани Надал ...но .... дано се лъжа и стане чудо ...дано ...
Кой няма да му позволи? В тениса се всичко може да се случи, на Уимбълдън миналата година Надал отпадна рано рано по-късно имаше още изненади във входа на турнира..Айде пробив за Раднваска във втория сет - близо смеееее
- lastsentinel
- Контакти:
Бахти тъпата работа бе... Как ще води с пробив 3 на 2 и ще падне накрая с пробив бе лелеле поне тайбрек и естествено още 1 сет преди да почне мача на Григор направо ми иде да счупа нещо... Как може да получават тия колкото мъжете пари не мога да си представя
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Май няма да почне преди 5:30
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Neron
- Контакти:
Вчера хубаво показваха графиката не преди 5:30 ама тоя коментатора не та не 5:00. Мача няма да почне преди 5:40.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- lastsentinel
- Контакти:
Ем няма да почне като Агнешка поведе с пробив и я биха няма да почне и до 06:00