Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO

Мнениеот molteni » 18 яну 2014 15:19

powerful написа:Не познавам играта на испанеца, на хора които са го наблюдавали казват, че има много солиден сервис дори по-добър от на Раонич и много издържа на дълги разигравания..Ако Григор сервира както днес нищо чудно и да е 5 сета, дано да го пребори..

Как ще има по-добър сервис от Раонич? Сервиса не му е от основните оръжия. Предимството му е в солидното разиграване от дъното на корта и с това, че е стилово неудобен на Григор. Но съм убеден, че Григор ще го победи в четири сета!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 яну 2014 15:23

powerful написа:
sandi74 написа:.На Григор какво да му гледам,мъчи се момчето да играе и нищо повече.Все пак от кумова срама ми честитих победата,нека се радва,радвай се и ти.Мен ме вълнуват наистина големите в този спорт и само техните мачове следя.Факт.

Aко гледаше Григор, щеше да забележиш, че изобщо не се мъчи а играе с лекота и просто е топ тенисист това, че на тен не ти отърва е твой проблем.Факт.

Защо се обясняваш на дебил? Не виждаш ли, че нарочно дразни?!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 18 яну 2014 16:09

Надал прегази Монфис и така и 2та се приближават до очаквания с нетърпение в БГ 1/4 финал помежду си 8-)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 яну 2014 19:52

runnersa написа:Надал прегази Монфис и така и 2та се приближават до очаквания с нетърпение в БГ 1/4 финал помежду си 8-)

Дано не се стигне до там че ще е грозна картина за Григор.

Върни се в “Тенис”