Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO

Мнениеот sandi74 » 18 яну 2014 11:22

powerful написа:
sandi74 написа:Не си направих труда изобщо да гледам това мачле между посредствени тенисисти.Друго си е да гледаш Новак,Рафа,Ферер,Мъри,Роджър-истинските титани на тази зрелищна игра.Все пак честита победа на Григор.

Хаха защо си изтри мнението което написа вчера, че пожелаваш успех на Раонич и едва ли ще срещне трудности да отстрани Гришата.. Да се надявам си гледал как Гришата бие Ферер и вдига титлата ? Или пък победата над световния номер 1 Джокович в Мадрид..И да вметна Ферер е един от най-скучните тенисисти нищо, че се бори много и е 4-ти в света, самата му игра е скучна не е като на Григор ама само това един доказан лаик като теб може да го напише..И от кога 11-тия в света и 22-рия са посредствени тенисисти .. Ей тва луд умора няма :lol:

Не съм го изтривал аз.Факт.Честно да си кажа нямам време за губене че да гледам мачове между средняци.Друго си е да гледаш мачове на титаните които творят на корта.На Григор какво да му гледам,мъчи се момчето да играе и нищо повече.Все пак от кумова срама ми честитих победата,нека се радва,радвай се и ти.Мен ме вълнуват наистина големите в този спорт и само техните мачове следя.Факт.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 18 яну 2014 11:26

sandi74 написа:.На Григор какво да му гледам,мъчи се момчето да играе и нищо повече.Все пак от кумова срама ми честитих победата,нека се радва,радвай се и ти.Мен ме вълнуват наистина големите в този спорт и само техните мачове следя.Факт.

Aко гледаше Григор, щеше да забележиш, че изобщо не се мъчи а играе с лекота и просто е топ тенисист това, че на тен не ти отърва е твой проблем.Факт.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 18 яну 2014 11:28

Ето какво е казал Федерер, след победата на наш Гришо

"For him, it's just a question of staying injury-free right now, training hard at the same time and playing in a lot of tournaments, just getting out there and facing the music every other week," Federer said.

"I think this year is going to be very important for him to make a big step in the rankings, start knocking on the door of the top 10. I think he has what it takes to move up."

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 18 яну 2014 11:40

Гледах мача на Агут с Дел Потро и испанецът определено ме изуми с играта си. Много стабилен от основната линия и притежава много опасен форхенд. Със сигурност ще е трудно, но не нвъзможно да го победи. Единствено ще е по-добре за Гришо да не се вкарва в дълги разигравания с испанеца, защото точно там му е силата.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 18 яну 2014 11:42

Агут игра полуфинал в Оуклънд в седмицата преди АО. Тва значи обаче че вече има 7 мача за 10-на дни. Може да се е поуморил.

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 18 яну 2014 12:31

Браво, но ми се струва, че ще е до тук в турнира ... :geek:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 яну 2014 12:37

sandi74 написа:
powerful написа:
sandi74 написа:Не си направих труда изобщо да гледам това мачле между посредствени тенисисти.Друго си е да гледаш Новак,Рафа,Ферер,Мъри,Роджър-истинските титани на тази зрелищна игра.Все пак честита победа на Григор.

Хаха защо си изтри мнението което написа вчера, че пожелаваш успех на Раонич и едва ли ще срещне трудности да отстрани Гришата.. Да се надявам си гледал как Гришата бие Ферер и вдига титлата ? Или пък победата над световния номер 1 Джокович в Мадрид..И да вметна Ферер е един от най-скучните тенисисти нищо, че се бори много и е 4-ти в света, самата му игра е скучна не е като на Григор ама само това един доказан лаик като теб може да го напише..И от кога 11-тия в света и 22-рия са посредствени тенисисти .. Ей тва луд умора няма :lol:

Не съм го изтривал аз.Факт.Честно да си кажа нямам време за губене че да гледам мачове между средняци.Друго си е да гледаш мачове на титаните които творят на корта.На Григор какво да му гледам,мъчи се момчето да играе и нищо повече.Все пак от кумова срама ми честитих победата,нека се радва,радвай се и ти.Мен ме вълнуват наистина големите в този спорт и само техните мачове следя.Факт.

Някои имат шанс в кариерата си да се срещнат с лъкилузъри... Ние тук във форума имаме нещастието да комуникираме просто с ЛУЗЪР като теб ;)
Не е нужно да се включваш допълнително - знаеш защо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 яну 2014 12:58

Браво, Гришо! Аз се гордея и с него и с Цвети! Наистина са бели лястовици в българския спорт и трябва да ги подкрепяме максимално!
И един апел към нормалните хора в тази, а и други теми. Просто не отразявайте психично болните, които плюят и провокират. Няма смисъл.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 яну 2014 13:46

Фантастична победа, браво! В следващия мач каквото и да стане, Гришо си изпълни целта - влезна във втората седмица на турнир от шлема.

Иначе аз вярвам, че ще победи испанеца в 3 сета. Първо, след като испанеца игра до късните етапи на миналия турнир, то вече му се натрупа сериозна поредица от мачове и съответно - умора. Второ, стилът на испанеца е великолепен за Гришо поради няколко причини. Ще си позволя да използвам последния му мач, срещу Беноа Пер, за да илюстрирам какво имам предвид. За този мач обаче, имайте предвид, че Агут беше абсолютен фаворит, като беше спечелил всички мачове помежду им до момента и то категорично.

1. Слаб сервис - статистиката от последния мач на испанеца сочи следното: средна скорост на първи и втори сервис съответно 168 и 145 км/ч. За сравнение сервисът на Григор от мача с Раонич е 194 и 157 км/ч. Статистиката при асовете е 4 за Агут и 15 за Григор!

2. Много непредизвикани грешки - в на пръв поглед смазващата победа (6:2, 6:1, 6:4), той е допуснал цели 23 непредизвикани грешки (почти по грешка на гейм!). За сравнение Григор допусна само 13 грешки в трудния 4-сетов мач срещу Раонич (по-малко от 1 грешка за 3 гейма!)

3. Освен тези чисти статистики има и друго, което прави впечатление. Може би в следствие от т.1 испанецът често влиза в разиграване при свой сервис, а всички видяхме, когато Гришо остане в разиграването какво става. Силно вярвам, че Гришо ще успее да пробие испанеца неколкократно. Дори много много слабият Пер успя да стигне до цели 7 точки за пробив, макар да загуби мача! За сравнение Григор спечели днешния си мач само с 4 шанса за пробив.

Прогноза 3:0 сета за Григор!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 18 яну 2014 15:14

sandi74 написа:
powerful написа:

УМРИ СМЕШНИК
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Тенис”