powerful написа:sandi74 написа:Не си направих труда изобщо да гледам това мачле между посредствени тенисисти.Друго си е да гледаш Новак,Рафа,Ферер,Мъри,Роджър-истинските титани на тази зрелищна игра.Все пак честита победа на Григор.
Хаха защо си изтри мнението което написа вчера, че пожелаваш успех на Раонич и едва ли ще срещне трудности да отстрани Гришата.. Да се надявам си гледал как Гришата бие Ферер и вдига титлата ? Или пък победата над световния номер 1 Джокович в Мадрид..И да вметна Ферер е един от най-скучните тенисисти нищо, че се бори много и е 4-ти в света, самата му игра е скучна не е като на Григор ама само това един доказан лаик като теб може да го напише..И от кога 11-тия в света и 22-рия са посредствени тенисисти .. Ей тва луд умора няма
Не съм го изтривал аз.Факт.Честно да си кажа нямам време за губене че да гледам мачове между средняци.Друго си е да гледаш мачове на титаните които творят на корта.На Григор какво да му гледам,мъчи се момчето да играе и нищо повече.Все пак от кумова срама ми честитих победата,нека се радва,радвай се и ти.Мен ме вълнуват наистина големите в този спорт и само техните мачове следя.Факт.