Цвети Пиронкова с първа титла от WTA !!!!!!!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Цвети Пиронкова с първа титла от WTA !!!!!!!!

Мнениеот grasiani » 10 яну 2014 14:41

don написа:За отбелязване и че това е турнир трета категория (в WTA те са четири) :!:

Е, да, де, ама защо тогава имаше толкова тенисистки от топ 10 в турнира ако е толкова второстепенен ,защото ако разбирам това ти е мисълта ,ей опасни сме българите все сме едни такива подозрителни и мнителни, зарадвайте се на победата на момичето да не би всеки ден да печели българка някакъв турнир и изобщо българин, какво философствате се,които следим тениса ги знаем тия работи какво се правиш на интересен .

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 10 яну 2014 14:46

grasiani написа:
don написа:За отбелязване и че това е турнир трета категория (в WTA те са четири) :!:

Е, да, де, ама защо тогава имаше толкова тенисистки от топ 10 в турнира ако е толкова второстепенен ,защото ако разбирам това ти е мисълта ,ей опасни сме българите все сме едни такива подозрителни и мнителни, зарадвайте се на победата на момичето да не би всеки ден да печели българка някакъв турнир и изобщо българин, какво философствате се,които следим тениса ги знаем тия работи какво се правиш на интересен .

Според мен колегата има предвид точно обратното, че не от най-слабите турнири, което прави постижението и още по-сериозно.
Това мисля се равнява на ATP 500 при мъжете, а Григор например спечели ATP 250.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 10 яну 2014 14:49

Евалааааааааааааааа Цветке, доста положителни емоции ми донесе (+финансови), понеже обичам тениса и следа нашите изкъсо, трябва да отбележа 3 неща които Цвети много е подобрила:
1 Процента на 1 сервиз
2 Физически много добре е подготвена
3 Увереноста в собствените си сили
Мисля че може да се иска малко повече в техниката на някои удари, но това са бели кахъри
Честито на Цвети, на всички които имат участие в изграждането и като спортист и човек, на всички нас феновете
Абе къде изчезнаха тия с фактите, да не са емигрирали :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 яну 2014 14:53

grasiani написа:

Факт. Само погледни през миналите години какви тенесистки са печелили турнира.

Това е турнир, по-висок ранг от този на Димитров.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 10 яну 2014 15:19

The last qualifier to win a Premier-level title was Ekaterina Makarova at Eastbourne back in 2010. :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 яну 2014 15:20

Вече почти 3 часа нямам думи и просто не мога да изразя вълнението и емоциите си от това, което стана. Винаги съм вярвал, че Цвети може да направи този пробив, мислел съм си, че точно Австралия е мястото, където тя маже да реализира потенциала си (ех, какви емоции имаше преди 2 години само) и сега, когато тя достигна до финала и го спечели, аз още не мога да го проумея.

Страхотен успех за България и българския тенис, страхотен тласък на българското самочувствие и ентусиазъм, страхотно начало на 2014 година!

Браво, Цвети! Продължавай да се усмихваш така очарователно, тази реклама е безценна за България!

[offtopic]ПС: Ако се наложи Цвети да играе с Маша Шарапова Гришо кого ли ще подкрепя :lol:[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

falkao
Контакти:

Мнениеот falkao » 10 яну 2014 15:28

Уникална Цвети!!!!!България се гордее с красивото си Цвети..

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 яну 2014 15:34

ros написа:Вече почти 3 часа нямам думи и просто не мога да изразя вълнението и емоциите си от това, което стана. Винаги съм вярвал, че Цвети може да направи този пробив, мислел съм си, че точно Австралия е мястото, където тя маже да реализира потенциала си (ех, какви емоции имаше преди 2 години само) и сега, когато тя достигна до финала и го спечели, аз още не мога да го проумея.

Страхотен успех за България и българския тенис, страхотен тласък на българското самочувствие и ентусиазъм, страхотно начало на 2014 година!

Браво, Цвети! Продължавай да се усмихваш така очарователно, тази реклама е безценна за България!

[offtopic]ПС: Ако се наложи Цвети да играе с Маша Шарапова Гришо кого ли ще подкрепя :lol:[/offtopic]

Който бие :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 10 яну 2014 15:35

Цвети е уникална.Браво много се радвам ! :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Тенис”