Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Re: Слаб старт на Григор Димитров за ЧНГ

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 20:22

Санди , защо сменяш темата , попитах те. Дай ми АРГУМЕНТИ защо според теб Григор е посредствен тенисист , чакам ! И къде моля те, видя да съм писал глупости и неистини , не хахаха , че си умствено изостанал това е ясно на всички и за пореден път го демонстрираш.. ГОВОРИ МИ С ФАКТИ , КАКТО АЗ ТИ СПОДЕЛИХ в по-горното мнение
Последна промяна от powerful на 01 яну 2014 20:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2014 20:24

Оф, сега ме изкара, че твърдя, че е случайна ...... заеби, айде, нека е така, Гришо смачка Джокович, направо го сплеска, оня не знаеше къде се намира - 7:6 6:7 6:3 ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 20:25

1982 написа:Оф, сега ме изкара, че твърдя, че е случайна ...... заеби, айде, нека е така, Гришо смачка Джокович, направо го сплеска, оня не знаеше къде се намира - 7:6 6:7 6:3 ....

Под "смачкване" ИМАХ ПРЕДВИД , че Гришо е НАДИГРАЛ И ЗАСЛУЖЕНО Е ПОБЕДИЛ НОЛЕ.. :!:

А за победата на Ноле на Ролан Гарос за която сподели, просто Гришо изигра безумно слаб мач и вината за загубата си е изцяло неговата..Просто имаше голямо напрежение в Гришо, с оглед очакванията което е напълно нормално..Нищо специално не игра сърбина специално в този мач.
Последна промяна от powerful на 01 яну 2014 20:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 яну 2014 20:27

Гришо да е жив и здрав :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 яну 2014 20:48

powerful написа:ЕЙ САНДИ ЗАЩО МЪЛЧИШ !? Чакам да ме обориш, отворко. Май ще си остана с чакането,скри се в миши дупката си - там където ти е мястото !

Приятел,отговорил съм ти.Чети.Гришата може да е равностоен на наистина големите тенисисти само пред телевизорчето или когато ги гледа на снимка.Казах.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 20:50

sandi74 написа:
powerful написа:ЕЙ САНДИ ЗАЩО МЪЛЧИШ !? Чакам да ме обориш, отворко. Май ще си остана с чакането,скри се в миши дупката си - там където ти е мястото !

Приятел,отговорил съм ти.Чети.Гришата може да е равностоен на наистина големите тенисисти само пред телевизорчето или когато ги гледа на снимка.Казах.

Нищо не си писал , написа един тон с глупости но аз ти показвам факти срещу които ти - МЪЛЧИШ.Колко си жалък не е истина..

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 01 яну 2014 21:06

много тънак разбирач
:) :) :). Олеле, тънАк разбирач такъв, оправи си правописа, явно в час по български език не си влизал... Григор е много талантлив тенисист и се развива добре, все още е далеч от Джокович, Надал, Мъри и Федерер, но не отстъпва много на никой друг. А човек, който сравнява номер 23 в света с тичащи за здраве показва единствено липса на интелект.Всъщност, избиването на комплекси чрез плюенето на успелите български спортисти е присъщо за дребните душици.

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 01 яну 2014 21:08

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 21:11

cskachampion написа:
много тънак разбирач
:) :) :). Олеле, тънАк разбирач такъв, оправи си правописа, явно в час по български език не си влизал... Григор е много талантлив тенисист и се развива добре, все още е далеч от Джокович, Надал, Мъри и Федерер, но не отстъпва много на никой друг. А човек, който сравнява номер 23 в света с тичащи за здраве показва единствено липса на интелект.Всъщност, избиването на комплекси чрез плюенето на успелите български спортисти е присъщо за дребните душици.

Според мен грешиш като казваш, че Гришо е далеч от тенис звездите..През миналата година Гришо игра 2 пъти с Мъри и в 2-та мача тотално го надигра но във важните моменти се пропука което през тази година съм сигурен, че няма да се случи.Положението с Надал , нашият му по 1 сет в двата мача така, че не смятам , че е далеч..Много скоро ще започне да ги побеждава.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 яну 2014 21:16

powerful написа:
cskachampion написа:
много тънак разбирач

Според мен грешиш като казваш, че Гришо е далеч от тенис звездите..През миналата година Гришо игра 2 пъти с Мъри и в 2-та мача тотално го надигра но във важните моменти се пропука което през тази година съм сигурен, че няма да се случи.Положението с Надал , нашият му по 1 сет в двата мача така, че не смятам , че е далеч..Много скоро ще започне да ги побеждава.

Естесвено че е много далеч от истината.Дай му баланса срещу горе изброените и пак ми говори с цифри и факти.На кое място са те и на кое той.Колко титли имат големите в този спорт и колко нашият.Хайде със здраве и не спори с доказан спортен специалист,корифей и фактолог като мен.
Последна промяна от sandi74 на 01 яну 2014 21:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Тенис”