Григор Димитров - Жоао Соуса

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Григор Димитров - Жоао Соуса

Мнениеот james » 29 авг 2013 06:31

DmG написа:
james написа:Григор постигна своя връх, има добър мениджмънт ,който го праща в подходящите турнири за да стой по-нагоре в ранклистата. Ако продължи така още дълго може да остане в топ 50.

хахахахахахахах ето такива ЛАИЦИ коментират Григор хахахахахахаххах . Ето такива Лаици са тези , които го плюят , а целият им живот е само - ПС , легло и кенеф .

Госпожице Робокоп бих ви отговорил на простотията ,но след като не знаете какво е вечер да си легнеш уморен и лекотата сутрин на излизане от wc мога само да ви съжалявам че сте създадена в завод ,а не родена от майка.Тъй като другата ви глупост не я разбрах,сигурно е някой термин на форумните мишки, не мога въобще да ви отговоря.

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 29 авг 2013 08:55

по принцип ме боли щепсела за Гришо , но има едно но, ако продължава така с тези мачове той ще отиде в затвора а аз съм на път да си върна кредита от неговите мачове , в последният при 1-0 за Гришо коеф. стигна 26 веднага се възползвах с една 50 и оп негов патент , краина времее да бъде изритан от тениса с тези съмнителни мачове

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 29 авг 2013 09:22

Пиринец, пиши тема тука като усетиш такъв мач, недей да се скържавиш. Да вземеме и ние някой лев. Иначе Гришата топ 10 може да го гледа само във вестника. :mrgreen: Маша може да я блъска колкото си иска и евала за това :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 авг 2013 09:46

За Гришо е много просто. Явно след Николери имаме и Шарапиери. От него си зависи. Или тенис и нищо друго и постоянно присъствие в първата десятка, или мадами и един от многото тенисисти в топ 500.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 29 авг 2013 13:26

Връзката Гришо-Маша вреди на тениса и на двамата. Като мислиш за любимия и какво ти се прави с него, вместо за играта и положението на корта, се получават такива фалове :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 авг 2013 15:24

Не знам какви са тези велики очаквания към тенисист, който само веднъж в кариерата си е достигал 3-и кръг на турнир от Големия Шлем, всичко друго са му отпадания в 1-и и 2-и кръг ?! ..... тенисист, който още не е печелил какъвто и да е турнир от АТП дори, а вече пълни 23-а годишнина.

Просто сами си надувате балона с някакви нереални очаквания.

п.п.: и не ми казвайте - ама той победи Джокович. Ами те и Росол и Дарси биха Надал, при това на турнири от ГШ, ама това нищо не значи. Гришо си е един добър тенисист и толкова, радвайте му се, ама не очаквайте някакви велики дела.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2013 15:03

Ма вие още ли пишете за този слабандурник???

Върни се в “Тенис”