Г.Димитров-Л.Хюит "Куинс" 13:00 Евроспорт

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Г.Димитров-Л.Хюит "Куинс" 13:00 Евроспорт

Мнениеот Пловдивчанинът » 14 юни 2013 22:41

MuFc1878 написа:
Пловдивчанинът написа:Не, че нещо ама Хюит стигна до 1/2 финалите в Куинс и като нищо ще стигне до финала.

Печелел е Уимбълдън и US Open, не мисля, че е слаб тенисист :)

Знам аз това казвам и е бивш номер 1 по-горе съм го писал. Просто някой възприеха загубата на Гришо като голям гаф. Вярно е, че игра слабо, но и Хюит е в добра форма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юни 2013 15:41

MuFc1878 написа:
Пловдивчанинът написа:Не, че нещо ама Хюит стигна до 1/2 финалите в Куинс и като нищо ще стигне до финала.

Печелел е Уимбълдън и US Open, не мисля, че е слаб тенисист :)

Едното преди 12г.,другото преди 11г....Знаеш ли колко е това в тениса?И никой не казва,че Хюит е слабандур.Въпросът е,че 22-годишния Димитров играе като мърда.Трябваше още срещу Села да отпадне,но му се размина...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 юни 2013 15:59

От както би Джоко, формата му рязко спадна :? И не казвам, че трябва да бие всичко де що мърда, но личи, че не е в топ кондиция!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2013 00:59

MuFc1878 написа:От както би Джоко, формата му рязко спадна :? И не казвам, че трябва да бие всичко де що мърда, но личи, че не е в топ кондиция!

Което само идва да покаже,че победата му над Джокович е била абсолютна случайност.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 16 юни 2013 16:20

На клей играеше доста по - добре което е много странно :?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 16 юни 2013 16:44

blue avalanche написа:
MuFc1878 написа:От както би Джоко, формата му рязко спадна :? И не казвам, че трябва да бие всичко де що мърда, но личи, че не е в топ кондиция!

Което само идва да покаже,че победата му над Джокович е била абсолютна случайност.

Ти си обаче много смешен честно как може да твърдиш, че победата срещу световен номер 1 е случайност. Какво означава случайност срещу най-добрия тенисист в света, ясно ми, че мача не си и го гледал, но както и да е. А с предното си мнение се разкри и колко си българин не само, че мразиш Гришо. Не може да се надяваш на загуба на български спортист срещу, който и да е чужденец...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2013 00:20

Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:

Ти си обаче много смешен честно как може да твърдиш, че победата срещу световен номер 1 е случайност. Какво означава случайност срещу най-добрия тенисист в света, ясно ми, че мача не си и го гледал, но както и да е. А с предното си мнение се разкри и колко си българин не само, че мразиш Гришо. Не може да се надяваш на загуба на български спортист срещу, който и да е чужденец...

Когато си спечелил един мач(дори и срещу №1),а 100 мача след това само си бутал топката,какво му се вика?След загубата от Димитров,Джокович игра полуфинал на Ролан Гарос.След победата над Джокович Димитров игра...Ганкиното.Което показва,че победата му над Джокович НЕ Е резултат от някаква закономерност,а СЛУЧЙНОСТ. ;)

Върни се в “Тенис”