Григор Димитров - Новак Джокович

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Григор Димитров - Новак Джокович

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2013 14:11

Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:А защо смяташ,че излагането на фактите е омраза?Защо да мразя Димитров?Да не ми е разбил живота?Но и не марширувам под лозунги от типа:"Благодарим ти,Гришо!",защото такива неща НЕ ГО И ОПРАВЯТ.Сега чак ли си?И кога най-сетне ще разберем,че благоденствието на една нация не се определя от това,че някой е победил Джокович,а еди-кой си клуб бил влязъл в ШЛ!
Люксембургците,лихтенщайните,андорците,като си нямат Димитров,дето е бил Джокера,сигурно са изпаднали в някаква депресия и се чудят как да се преселят в България,нали?

Какво общо имат Люксембург и Андора в разговора ни, това са държави, които са джуджета и никога са нямали кой знае какъв спорт с изключение на два три вида спорт. Люксембург даже имат силен тенисист Жил Мюлер.

Ами "общото" е това,че ако националното самочувствие се крепи на това,че еди-кой си е победил на тенис световния №1-тежко и горко на тази нация.Все съм си мислел,че по-важни са високите технологии,БВП и т.н.Но какво ли разбирам аз...Не съм казал да го псуваме,но и лозунгите:"Благодарим ти,Гришо!" звучат адски помпозно и смешно.
ПП.Като стана въпрос за "джуджета",по-голямо джудже от България в ЕС няма! ;)

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 03 юни 2013 14:50

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:А защо смяташ,че излагането на фактите е омраза?Защо да мразя Димитров?Да не ми е разбил живота?Но и не марширувам под лозунги от типа:"Благодарим ти,Гришо!",защото такива неща НЕ ГО И ОПРАВЯТ.Сега чак ли си?И кога най-сетне ще разберем,че благоденствието на една нация не се определя от това,че някой е победил Джокович,а еди-кой си клуб бил влязъл в ШЛ!
Люксембургците,лихтенщайните,андорците,като си нямат Димитров,дето е бил Джокера,сигурно са изпаднали в някаква депресия и се чудят как да се преселят в България,нали?

Какво общо имат Люксембург и Андора в разговора ни, това са държави, които са джуджета и никога са нямали кой знае какъв спорт с изключение на два три вида спорт. Люксембург даже имат силен тенисист Жил Мюлер.

Ами "общото" е това,че ако националното самочувствие се крепи на това,че еди-кой си е победил на тенис световния №1-тежко и горко на тази нация.Все съм си мислел,че по-важни са високите технологии,БВП и т.н.Но какво ли разбирам аз...Не съм казал да го псуваме,но и лозунгите:"Благодарим ти,Гришо!" звучат адски помпозно и смешно.
ПП.Като стана въпрос за "джуджета",по-голямо джудже от България в ЕС няма! ;)

Ти пък сега съвсем се отклони от темата. Успехите в спорта ни помагат, защото са едно от малкото хубави неща в тази държава. Аз не смятам да започвам темата за държавата, защото има много какво да се каже и освен това темата е за тенис не за политика, аз си защитавах Гришо в случая и въобще не смятам, че Гришо заслужава това, което ти говореше за него. Какво е виновен Гришо, че държавата ние в такова състояние. А за джуджетата е ясно просто казах, че тези държави не са силни на спорт, съвсем друг е въпроса, че там си живеят много по-добре от тука.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 юни 2013 19:13

И когато Джокович говори......
"В момента е изключително трудно да се влезе в топ 50." Бъдещето го вижда в Димитров, Раонич и още няколко момчета! :!:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 юни 2013 11:01

MuFc1878 написа:И когато Джокович говори......
"В момента е изключително трудно да се влезе в топ 50." Бъдещето го вижда в Димитров, Раонич и още няколко момчета! :!:

не става въпрос изобщо за top 50 top 20 или така нататък а че за сегашните тенисисти е много по - трудно да се наложат защото физиката има огромно значение... и е много прав!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=350645
За съжаление едва ли вече ще видим 20 годишно момче да вдига титла от Големия шлем както беше при Надал, Фед и самия Ноле! ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 юни 2013 12:23

По-скоро докато тези трима титани играят, много трудно някой да пробие ;)

Върни се в “Тенис”