Григор Димитров - Новак Джокович (Индиън Уелс)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Григор Димитров - Новак Джокович (Индиън Уелс)

Мнениеот balgarin » 13 мар 2013 12:56

Апетита идва с яденето. А и Гришо е само на 21 години, а прогреса му е очевиден. Тази сутрин накара безапелационния номер 1 Джокович да се притесни и пообърка в играта си, но не му достигна малко на нашето момче. Дано си извлече положителни поуки от мача и за напред да продължава да ни радва и да се чувстваме горди с неговата игра.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 13 мар 2013 13:00

dido1302 написа:И тук ли се е напълнило с носители на Уимбълдън ? Големи тенисисти имало в България. Къде сте се крили досега ? Вървете отсрамете Григор. За толкова години да не разбера какви спортни капацитети имало в нашата мила държава.

Хората изразяват мнение. Само "Заслужили майстори на спорта" ли трябва да пишат по форумите? Интереса към мъжкия тенис в България се покачва пропорционално с блестящите изяви на Григор, така че мнения всякакви ще има.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 13 мар 2013 13:07

Аз лично съм му много голям фен на Гришата, вярвам, че скоро ще е в топ 10, но имам един недостатък, немога да си въздържам нервите, като гледам мачовете му ! Вчера при 4те двойни грешки си счупих телефона и след което изгасих стриима и си легнах , просто ми стана ясно, че Гришата сдаде целия мач в този гейм ........ Времето е пред него .....

Върни се в “Тенис”