Григор Димитров-Маркос Багдатис

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Григор Димитров-Маркос Багдатис

Мнениеот ros » 05 яну 2013 07:01

Groucho написа:that's what i am talking about :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chill, chill, chill, chill

Честита голяма победа на Григор Димитров, на неговото семейство и всички български фенове на спорта. Много хора ще съжаляват, че не са останали будни, за да изгледат този исторически мач за българския тенис. Нашият спечели битката за влизане във финала, укроти съперник и публика. Багдатис игра силно, бори се, но Гришо игра по-силно и се бори повече.
Това е, всичко си зависи от него, който и да е съперника, каквато и да е обстановката по трибуните... И при загуба щях да го напиша: Григор Димитров е на правилния път и непрекъснато си подобрява играта: движение по корта, слайсове, бекхенди, защита, по-търпеливо чака момента за атака. Успех на финала и в следващите турнири.

Нека всички обърнем две-три кафета в негова чест :mrgreen:

АНАЛИЗ ДОСТОЕН ЗА КОПИРАНЕ ОТ ВСИЧКИ ТУК!!!! :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 яну 2013 07:02

Groucho написа:that's what i am talking about :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chill, chill, chill, chill

Честита голяма победа на Григор Димитров, на неговото семейство и всички български фенове на спорта. Много хора ще съжаляват, че не са останали будни, за да изгледат този исторически мач за българския тенис. Нашият спечели битката за влизане във финала, укроти съперник и публика. Багдатис игра силно, бори се, но Гришо игра по-силно и се бори повече.
Това е, всичко си зависи от него, който и да е съперника, каквато и да е обстановката по трибуните... И при загуба щях да го напиша: Григор Димитров е на правилния път и непрекъснато си подобрява играта: движение по корта, слайсове, бекхенди, защита, по-търпеливо чака момента за атака. Успех на финала и в следващите турнири.

Нека всички обърнем две-три кафета в негова чест :mrgreen:

АНАЛИЗ ДОСТОЕН ЗА КОПИРАНЕ ОТ ВСИЧКИ ТУК!!!! :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 05 яну 2013 07:04

Багдатис през цялото време се опитваше да забавя темпото както на разиграванията така и самият мач.Но сам се прецака като точно в тайбрека получи второ предупреждение и загуби първият си сервис автоматично при 2-2т мисля че беше

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2013 07:18

Този Никишори почна като Гришо 3-0 сета срещу Анди Мъри.Играе с голяма лекота.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 05 яну 2013 07:20

Много съм доволен и баси кефа :)
Ще е интересно партньорите на двойки Григор и Нишикори да играят финал на сингъл, така и на двойки, аве лудница :)
Май ще гледам Мъри- Нишикори, след това двойките и мисля чак тогава да лягам :) :) :)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 05 яну 2013 07:44

Нишикори се отказа,май заминаха и двойките

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 05 яну 2013 07:47

pumpo написа:Много съм доволен и баси кефа :)
Ще е интересно партньорите на двойки Григор и Нишикори да играят финал на сингъл, така и на двойки, аве лудница :)
Май ще гледам Мъри- Нишикори, след това двойките и мисля чак тогава да лягам :) :) :)

За съжаление стана най-лошото - японеца се контузи и даже не можа да измори Мъри. Няма да има и двойки :cry:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 яну 2013 07:48

xadez написа:Много е голям.След тази минаваща нямаше как да загуби мача.Между другото при 2-2 и 15-15 в третият сет и сервис на Багдатис,лайсмена отсъди аут,Марко поиска ястребово око, но Григор си призна топката за добра и не се наложи повторение.Рядко срещано в такъв важен момент на мача

Имаше и такъв любопитен момент, да.
Нишикори се отказа, жалко за двойките.

Григор Димитров - Анди Мъри

Изображение

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 05 яну 2013 07:55

Groucho написа:
xadez написа:Много е голям.След тази минаваща нямаше как да загуби мача.Между другото при 2-2 и 15-15 в третият сет и сервис на Багдатис,лайсмена отсъди аут,Марко поиска ястребово око, но Григор си призна топката за добра и не се наложи повторение.Рядко срещано в такъв важен момент на мача

Имаше и такъв любопитен момент, да.
Нишикори се отказа, жалко за двойките.

Григор Димитров - Анди Мъри

Изображение

Сега се подсетих,че момента е още по-любопитен.Багдатис беше останал с едно повторение преди тайбрека и +1 едно което се дава за тайберка .Едното го изгърмя при минаващата топка.При 5-4 и сервис на Гришата, лайсмена даде аут удар на Григор,съдията на стола даде топката за добра и Багдатис ползва ястребово око топката беше наистина аут и върна мини пробива и изравни 5-5.Но ако Гришата си беше замълчал преди това,кипъреца нямаше да има право на обжалване на решението на съдията на стола и това бяха автоматично два мачбола при 6-4 и още един сервис на Григор.Добре,че взе победата в крайна сметка
Последна промяна от xadez на 05 яну 2013 07:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 05 яну 2013 07:57

Браво на Гришо!
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Върни се в “Тенис”