Григор Димитров-Маркос Багдатис
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: Григор Димитров-Маркос Багдатис
УСПЕХ ГРИШООО!!!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Успех на нашето момче да докаже че Бъргарския лъв е жив !!!
Нашата фирма е една от водещите фирми за видеонаблюдение с офиси в цялата страна. Предлагаме камери за наблюдение , и всички видове аксесоари за наблюдение video balun и много други.
- arsenvengerin
- Контакти:
Успех на Гришата! Ще седим будни тая нощ 

bojo0o0o94 написа:ros написа:bojo0o0o94 написа:Чудя се дали си заслужава да стана да го гледам?
Заслужава си само заради факта, че българин ще играе полуфинал на турнир от АТР - едва четвърти в историята
Е май успя да ме убедиш. Ако не се лъжа мисля, че Григор вече е побеждавал Багдатис, или греша?
Това ще е трети мач между двамата - първата среща бе спечелена от българина след драматичен обрат и победа с 3-6 7-6(6) 6-2 на клея в Мюнхен през 2011 г., а на миналогодишния Уимбълдън нашето момче започна великолепно, но отпадналост в следствие на болест го принуди да се откаже при резултат 7-5 4-1 в полза на кипъреца.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
След Мелцер който се ожени за Бенешова ,сега мач срещу още един младоженец Багдатис.Мачът си е 50%50.
- vrajdebec
- Контакти:
В крайна сметка не разбрах по коя ТВ ще го дават?! 

vrajdebec написа:В крайна сметка не разбрах по коя ТВ ще го дават?!
Споменаха ми, че по Виваком Арена ще го дават (но не съм сигурен). Иначе аз съм на Булсатком и надявам се да купят сигнал за мача на Гришо, а не да дават женските полуфинали от Бризбейн както си е по програма. Supertennis TV на Hotbird спътника също ще излъчват жените.