Гришо отнесе и Мелцер, среща Багдатис на 1/2-финал
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Гришо отнесе и Мелцер, среща Багдатис на 1/2-финал
Дано да не му повлияе лошо това хвалене, защото преди като сме го хвалили и е биел най-силните, а после е падал и от най-слабите. Време е да покаже постоянност. Успех !
t0bl3ro_bg написа:Дано да не му повлияе лошо това хвалене, защото преди като сме го хвалили и е биел най-силните, а после е падал и от най-слабите. Време е да покаже постоянност. Успех !
това имах впредвид и аз
[center]
[/center]

- Син до гроб_
- Контакти:
magichko написа:xadez написа:Интревю с Гришата след мача с Мелцер
Никога не гледам прекалено напред и винаги мисля за следващия мач. Първите два бяха много тежки и днес просто исках да изляза и да покажа добър тенис", коментира първата ни ракета.
"Определено играя добре на този турнир. Направих три добри мача на сингъл и още два на двойки. Чувствам се добре на кортовете в Бризбейн и всъщност условията подхождат на играта ми", сподели Гришо след победата, добавяйки че не мисли, че през днешния мач е дал 100% от това, на което е способен.
"Просто искам да изляза на корта и да се забавлявам. Да играя играта си и разбира се да импровизирам малко", коментира Григор преди предстоящия двубой, след който 21-годишният българин може да пренапише поредната страница в историята на родния ни мъжки тенис.
Браво на него , сега една хубава почивка за утре
Доколкото разбрах почивка няма,има мач на двойки ,което пък мен ме притеснява .
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Син до гроб_ написа:magichko написа:Браво на него , сега една хубава почивка за утре
Днес ли е мачът и знае ли се от колко часа?
futbolqga написа:Син до гроб_ написа:magichko написа:Браво на него , сега една хубава почивка за утре
Днес ли е мачът и знае ли се от колко часа?
Мачът на двойки е утре, днес липсва в програмата.В колко часът ще бъде ще стане ясно по- късно днес като излезе програмата за утре.Но ще бъде след мача на сингъл
Добре че ще играе с Багдатис, а не със Симон!
Това е шанс за финал!
Това е шанс за финал!
[center]1914[/center]
Полуфиналите започват утре сутринта от 05:30 часа българско време.
Гришо срещу Багдатис в събота от 04:00 ч., мачът на живо в интернет и по Vivacom Arena.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
Браво на Гришо! Дано се справи и с Багдатис... и без това има да му връща за мачовете от Купа Дейвис с София