тенисът ми беше на-интересният спорт последните дни,благодаря ти Цвети
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wolf написа:Мисля, че всеки от нас има право да подкрепя когото си иска, било то и срещу българи.
kartago написа:wolf написа:Мисля, че всеки от нас има право да подкрепя когото си иска, било то и срещу българи.
О, ама "разбира" се. Да "живей" България! .... Като гледам не съм само аз на това мнение, но изводите са си за вас. Аз лично ви съжалявам.
kartago написа:wolf написа:Мисля, че всеки от нас има право да подкрепя когото си иска, било то и срещу българи.
О, ама "разбира" се. Да "живей" България! .... Като гледам не съм само аз на това мнение, но изводите са си за вас. Аз лично ви съжалявам.
kartago написа:sandi74, има разлика между уважение и злорадство. Това исках да кажа. Иначе разбира се респект към противника и труда му!
wolf написа:kartago написа:wolf написа:Мисля, че всеки от нас има право да подкрепя когото си иска, било то и срещу българи.
Съжалявай колкото си искаш. Няма да подкрепя бездушна и бездарна тенесистка като нея. Виж Григор е друго нещо..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта