Цвети Пиронкова - Надя Петрова
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цвети Пиронкова - Надя Петрова
4:3 за Петрова.
Крайно време е Цвети да смени треньора си. И дикторката на български ли се опитва да говори не мога да разбера...
5:3 след двойна грешка

оле майко
-
На линия
Eminem написа:Крайно време е Цвети да смени треньора си. И дикторката на български ли се опитва да говори не мога да разбера...
Освен треньора си, и методът на физ. подготовка и куца.
Тази година се счупи да прави слаби 2-ри и 3-ти сетове ...
И то не поради някаква техническа причина, а защото просто издъхва и ударите и стават пилешки.
Гейм.Сет и мач за Петрова.Повече от заслужена победа за рускинята.Никакъв шанс за Пиронкова.И срещу Кириленко и днес срещу Петрова бе тотално надиграна.Далеч е от истинския тенис.
- shotgun blues
- Контакти:
Eminem написа:Крайно време е Цвети да смени треньора си. И дикторката на български ли се опитва да говори не мога да разбера...
Имаш предвид съдийката ? Ако е за нея добре се справя ...все пак мисля че е португалка
Жалко че загуби,игра добре с изключение на 2 сет,но си личи че място към 40 е максимумът .Но и това не е малко,пак ни радва от време на време .
Утре ще е голям ден за българският тенис - полуфинал в СОФИЯ между българка и бивша Номер 1

shotgun blues написа:Eminem написа:Крайно време е Цвети да смени треньора си. И дикторката на български ли се опитва да говори не мога да разбера...
Имаш предвид съдийката ? Ако е за нея добре се справя ...все пак мисля че е португалка
Жалко че загуби,игра добре с изключение на 2 сет,но си личи че място към 40 е максимумът .Но и това не е малко,пак ни радва от време на време .
Утре ще е голям ден за българският тенис - полуфинал в СОФИЯ между българка и бивша Номер 1
Тази, дето казва резултата след всяка точка.