Григор Димитров ще играе мач с Ноле Джокович

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Григор Димитров ще играе мач с Ноле Джокович

Мнениеот kartago » 10 окт 2012 13:18

sirius123 написа:Видя се колко е разликата. Минава ми мисълта , дали изобщо Димитров може да спечели някой по-престижен турнир през кариерата си.

Хубав, лош, наш си е и трябва да го подкрепяме! Кажи някой друг от мъжете ни, въобще малко да се доближава до него? Сърбите са с огромни традиции в тениса, а и във всеки спорт където са били добре пак са добре, а ние успяхме да си провалим и спортовете в които имахме традиции, но определено мъжкия ни тенис, не е един от тях!!!!!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 окт 2012 13:22

kartago написа:
sirius123 написа:Видя се колко е разликата. Минава ми мисълта , дали изобщо Димитров може да спечели някой по-престижен турнир през кариерата си.

Хубав, лош, наш си е и трябва да го подкрепяме! Кажи някой друг от мъжете ни, въобще малко да се доближава до него? Сърбите са с огромни традиции в тениса, а и във всеки спорт където са били добре пак са добре, а ние успяхме да си провалим и спортовете в които имахме традиции, но определено мъжкия ни тенис, не е един от тях!!!!!

Съгласен съм.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 10 окт 2012 17:04

Гришо, Цвети и волейболистите ни останаха единственити радости в спорта (говоря за по- комерсиалните), така че да ги подкрепяме, съгласен съм че разликата към момента м/у нашият и Джокович е огромна, затова не вярвам някой да е разочарован

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 10 окт 2012 21:56

Така е, докато се радвате на дребни успехи никога няма да имаме големи.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Тенис”