Много се радвам и за Гришо, и за Цвети! Цвети не беше много концентрирана в мача на сингъл днес, май имаше и контузия. Въпреки всичко успя да се вдигне за мача на двойки. Оня пе*ал Фиш понеже не успя да покаже нищо срещу Гришо, се опита да се докаже срещу крехката Цвети и да се прави на мъж срещу нея. Много съм доволен обаче, че Цвети не му се даде. За Гришо няма какво да кажа- фантастичен беше днес. Показа тенис от световна класа. За мен лично беше много важно да бием хамериканците след надменното държание на Фиш.
Не е малко все пак да биеш Дания (в чийто състав беше световната номер 1 при жените) и САЩ, които пък са миналогодишния победител в турнира. Супер са Цвети и Гришо като двойка- три победи от три мача!
Освен всичко Цвети и Гришо доказаха, че са земни хора и се държаха на ниво през целия турнир.
Трябва да сме горди с тях! Българи юнаци!
Хопман къп 2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хопман къп 2012
[center]
[/center]

А вярно тоя Смарди Фиш как се дървеше, бастун!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Изключителни Цвети и Гришо на Хопман къп!Гришо изигра уникален мач с/у клоуна Фиш, а на Цвети малко не и достигна. Григор определно много е израснал и очаквам да завърши годината поне сред първите 30-40.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Gonzi_407 написа:А вярно тоя Смарди Фиш как се дървеше, бастун!
Гришо го изпържи като рибка в тигана

Невероятни! Това е думата, която олицетворява младите ни тенисисти! Направиха страхотен турнир, Гришо изигра прекрасни мачове, Цвети също! Само се замислете..... трети в света на смесени двойки!
Горд съм от постижението на двамата! Желая им всичко най-хубаво и дано тази година и двамата фигурират в топ 30 ...... заслужават го ! 

- Federer91
- Контакти:
Явно Фиш не се намира в добро състояние и поведението му изобщо не беше приятно и спортсментски. Дано Григор не се залъже както преди години,когато победи Бердих и едвам не победи Надал. Стъпка по стъпка всичко се постига. Един мач не те превръща в супер-тенесист, трябва постоянство. А пък всички,които казват,че Матек-Сандс прилича на мъж явно не гледат много тенис понеже в турнирите има къде-къде по "мъжествени". Тенесиските като Цвети са изключение понеже тениса стана много силов последните години.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Federer91 написа:Явно Фиш не се намира в добро състояние и поведението му изобщо не беше приятно и спортсментски. Дано Григор не се залъже както преди години,когато победи Бердих и едвам не победи Надал. Стъпка по стъпка всичко се постига. Един мач не те превръща в супер-тенесист, трябва постоянство. А пък всички,които казват,че Матек-Сандс прилича на мъж явно не гледат много тенис понеже в турнирите има къде-къде по "мъжествени". Тенесиските като Цвети са изключение понеже тениса стана много силов последните години.
Точно така си е днеска и Федерер да биеш утре като паднеш от Блейк все едно нищо не си направил. В тениса най-важното е постоянството, но аз съм оптимист. Освен Гришо и Цеци имаме и други надежди най-вече при жените Виктория Томова, Елица Костова и Диа Евтимова, които защо да не стигнат и до Топ 100 в момента са на 55 места от целта. Мико - Димитър Кузманов също е доста голяма надежда, но според мен той определено на тези години вече трябваше да е поне малко като Гришо. За него не съм голям оптимист, че ще може да стигне до топ 100, но се надявам. И с това съм съгласен за Сандс, тя хич не прилича на мъж. Ами кво ще кажете за Моресмо например, Кузнецова и други ама тва е друга тема