"Най-великия играч на всички времена"
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: "Най-великия играч на всички времена"
За разлика от вас си спомням играта на Макенроу, Конърс, Бекер, Едберг, Ченг, Агаси и т.н. По качествен тенисист и толкова красива на моменти игра аз не съм гледал. Наслаждавам се на Федерер!!!
Федерер е най - големия.А що се отнася до това кой колко пъти го е бил виш на колко години е единия - виш другия.Не отричан големия талант на Надал, но с този начин на игра който практикува просто контузията беше въпрос на време - то от желязо да си няма да издържиш.Федерер е по-техничен и по-мислещ играч затова е най-големия.Не става само с бягане - трябва и акъл !!!
Спор между това кой е по - велик - Федерер или Надал не може да има. Автора на темата за жалост е доста пристрастен. В момента фактите говорят, че Федерер има 15 титли, Надал 6 - близо 3 пъти по малко. При такава очевадна разлика всякакъв спор е чисто и просто комплексарски. Не отричам големия талант на Надал, но нека първо да понаближи Федерер по титли , и чак тогава да вземем да ги сравняваме.
Федерер в момента може да се сравнява само с играчи от други поколения - Сампрас, Агаси, Борг.... За момента от неговото поколение той е без никаква конкуренция.
Федерер в момента може да се сравнява само с играчи от други поколения - Сампрас, Агаси, Борг.... За момента от неговото поколение той е без никаква конкуренция.
hansolo1124 написа:За разлика от вас си спомням играта на Макенроу, Конърс, Бекер, Едберг, Ченг, Агаси и т.н. По качествен тенисист и толкова красива на моменти игра аз не съм гледал. Наслаждавам се на Федерер!!!
Бекер, Агаси, Ченг, Сампрас и аз си ги спомням и за мен Сампрас е най-добрия
Въпрос към всички левскари писали тук: Щом Федерер има повече титли от Надал въпреки, че Надал е с 5 години по-малък и го е побеждавал 2 пъти повече това означава ли, че щом ЦСКА има повече титли, но ПФК Левски са ги побеждавали повече пъти, ЦСКА са по-добрия отбор. Сега ще запеете друга песен нали?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Нищо общо няма едното с другото.Не можеш да сравниш колективен с индивидуален спорт,никога!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LSFC1914 написа:Ти си голям смешник и нещастник,не се обиждай,ама си такъв! То се вижда кой е по-велик.Даже *ЕДАЛ още не е задминал,Кюртен той ми сравнява *ЕДАЛ и ФЕДЕРЕР.
Как може да си за Левски и Федерер едновременно, ти не си нормален!

Надал се раздава за публиката, за мен той е номер 1!

kiks_lp написа:Федерер е най - големия.А що се отнася до това кой колко пъти го е бил виш на колко години е единия - виш другия.Не отричан големия талант на Надал, но с този начин на игра който практикува просто контузията беше въпрос на време - то от желязо да си няма да издържиш.Федерер е по-техничен и по-мислещ играч затова е най-големия.Не става само с бягане - трябва и акъл !!!
Пич, Федерер случайно да е печелил Олимиада, не, Надал играе атакуващо, но това е същевременно и красиво, братле!

- Левски Обичаме Те
- Контакти:
Роджър Федерер
portokal написа:Не се карайте , след 4-5 години Григор ще е най-добрият
ти си зле

Надал естественно
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]