Roger Federer или гения от Базел !!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Re: Roger Federer или гения от Базел !!!

Мнениеот BPK » 07 юни 2009 19:58

Жалко за Надал, че толкова млад стана номер 1. Сега няма да участва в Quuens, за Wimbledon не е сигурен. Ма така е, такъв тенис не се беше виждал никога. Ма явно физиката му стигна само за 4 години на топ ниво. Дано все пак успее да се оправи и да зашие 2-ра ракета на ризката си в Англия. Като говорим за смешни журналисти... Виляреал :D Такова нещо няма. По същата тематика, значи е Давия Виля... В Швейцария 3-тия официален език е италианския, не знам какъв е този местен език...

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 07 юни 2009 20:04

GoDDeadman написа:Браво Роже,браво.След Агаси никой не ми е правило такъв кеф да го гледам.Сега ти оставя да отупаш оня шут от Испания и отново да си номер1
П.С:Стига с това Роджър.Той е швейцарец,а там се говори на френски, немски и някакво местно наречие.Но на никой от теи езици името му не се произнася Роджър, а РОЖЕ.Това да не ви е заека Роджър :lol: Това Роджър тръгна от некомпетентните журналя по БТВ за които Роже е Роджър , а Михаел Шумахер е Майкъл (баси гпупоста)Шумахер.Да не говорим за ДЖОСЕП хахаха Гуардиола

Бъркаш много.Името му се произнася Роджър а не Роже(Това че самовлябените франсета му слагат френски привкуз си е отделно на въпрос).Майката на Роджър една безкрайно горда(сигурен съм в това)жена е от ЮАР,a самият той прекарва там детството си е се запознава с играта тенис

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 юни 2009 20:13

Не бих казал, че е най-великия тенисист в историята, но постиженията му са забележителни ;)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=79696

;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 07 юни 2009 21:00

Вия нищо неразбиращи от тенис футболни кежуали.
Един е най-великия в този спорт и неговото име не е Федерер, а е бургаската фурия Радослав Лукаев.
Поклонете до долу пред най-големия!
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 07 юни 2009 21:16

maistora написа:Вия нищо неразбиращи от тенис футболни кежуали.
Един е най-великия в този спорт и неговото име не е Федерер, а е бургаската фурия Радослав Лукаев.

Пич,не сме "нищо неразбиращи от тенис футболни кежуали" :!: .Тренирам тенис от както съм навършил 6 години,така че не се прави на интересен.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 07 юни 2009 21:29

maistora написа:Вия нищо неразбиращи от тенис футболни кежуали.

Аз разбирам повече от тенис отколкото от футбол.Ето защо реших да пусна тема и за тениса да се разнообрази пейзажа.Един безкрайно красив и интелигентен спорт.Мисля че Виландер го бе казал:Тениса е шах в движение.

Върни се в “Тенис”