След български съдийски тесли загубихме мача срещу Кипър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: След български съдийски тесли загубихме мача срещу Кипър

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 14:00

SamoBotev. написа:
pomiqrat написа:Кутровски, ако продължи да се развива ще стане по-добър от Г. Димитров

По-добър от Г Димитров незнам дали ще стане , но ако продължава така , 100 % в топ 60-70 ще влезне. Аз като го гледах онзи ден се чудих как така този тенисист е 500 и някои си :shock: . Той играе уникален тенис , и много приятен за наблюдаване.Пожелавам му успех на Дими Кутровски , вЕрвайте ми скоро ще имаме поне 2-3 тенисисти в топ 100 ! А Кутровски е един от тях.

До сега е играл колежански тенис и заради това е толкова назад.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 11 юли 2011 15:39

откъде лоби.... ние мразим всички българи - кой да ги подкрепи и издигне... виж какво стана с "перуката" :)[/quote]

Жалко , но факт ! Аз лично очаквам или по точно казано очаквах перучко да направи нещо за детско юношеският футбол, ама май ще си остана само с надеждата ! Сега като е на софрата с тези господа, ако иска може да направи много. Но като гледам как се е "засилил" да прави, май няма да има никакво развитие.А съм сигурен че той няма да си мръдне пръста за да набута още някой българин на някакъв пост в Уефа , по простата причина че е българин !

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 12 юли 2011 13:10

rhaegar написа:На мен ми е интересно как така никой не обелва дума защо Григор Димитров не е в националния отбор? С него щяхме да имаме доста по-голям шанс да бием Кипър и да не стигаме до мачове с Камерун.

А знаеш ли,че според договора му, докато той не стигне до топ 30 той не решава къде ще играе...
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юли 2011 13:15

Договор с кого? Че той може никога да не стигне до топ 30. Как така ще му казват да не играе за националния си отбор? Ако някакъв си мениджър му забранява да играе за България-то е тъжно. Ако той не иска-тогава е още по-тъжно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 12 юли 2011 13:30

rhaegar написа:Договор с кого? Че той може никога да не стигне до топ 30. Как така ще му казват да не играе за националния си отбор? Ако някакъв си мениджър му забранява да играе за България-то е тъжно. Ако той не иска-тогава е още по-тъжно.

Затова се носят слухове,че след края на договора си през 2012 ще смени спонсора..
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юли 2011 13:36

Е не може да не е знаел, когато го е подписвал. Или се е взел много насериозно и е решил, че ще влезне в топ 30 за нищо време, или изобщо не му е пукало.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 юли 2011 20:11

NiKsAnA_ss написа:
rhaegar написа:На мен ми е интересно как така никой не обелва дума защо Григор Димитров не е в националния отбор? С него щяхме да имаме доста по-голям шанс да бием Кипър и да не стигаме до мачове с Камерун.

А знаеш ли,че според договора му, докато той не стигне до топ 30 той не решава къде ще играе...

Ако си Бербатов и Фъргюсън ти казва зарязваш националния, за да си в Манчестър е лошо?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Тенис”