Квитова - Пиронкова 1/4 финал 6-3 6-7 6-2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
- RobiVanPersie
- Контакти:
Re: Квитова - Пиронкова 1/4 финал Вторник 15:00
Ще й бъде много трудно срещу тази....Но Квитова ще е поредна "тази" в стаята с трофеи на Цвети

Браво- супер е,че има толкова позитивизъм и толкова хора,които наистина оценяват успехите на наши сънародници!!! Напоследък все по-често чета във форумите комплексарски изказвания,грозни и дори брутални обиди за български спортисти,които са лицето на страната ни,такава,каквато е- хора,които са успели въпреки всичко! Не че това ще спре,понеже нещастниците си остават такива за цял живот и рано или късно ще се задушат в злобата и невзрачността си,но винаги след успех като този на Цвети,когато прочета,че 98% от хората се радват и се гордеят с това,се изпълвам с гордост!
beitman написа:Браво- супер е,че има толкова позитивизъм и толкова хора,които наистина оценяват успехите на наши сънародници!!! Напоследък все по-често чета във форумите комплексарски изказвания,грозни и дори брутални обиди за български спортисти,които са лицето на страната ни,такава,каквато е- хора,които са успели въпреки всичко! Не че това ще спре,понеже нещастниците си остават такива за цял живот и рано или късно ще се задушат в злобата и невзрачността си,но винаги след успех като този на Цвети,когато прочета,че 98% от хората се радват и се гордеят с това,се изпълвам с гордост!
Успех Цвети!!!
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
-
- Контакти:
Да всеки може да напише "Давай, Цвети", но някои хора са просто реалисти и не смятат, че Цветана може да победи. Да, изказват се супер глупаво, но това е от липса на достатъчно интелект може би
Аз също съм на мнение, че Квитова ще победи, но като се сетя и, че смятах Звонарьова за побетител
нищо не се знае. Много ясно, че ще стискам палци, но нещо ме кара да си мисля, че това ще и е последния мач за тази година на "Ол Инглънд Клъб".
Мачът срещу Винъс беше наслада

Аз също съм на мнение, че Квитова ще победи, но като се сетя и, че смятах Звонарьова за побетител

Мачът срещу Винъс беше наслада

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Айде и днес една победа 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
По коя телевизия ще дават мача?
Nil satis nisi optimum

ivo23 написа:По коя телевизия ще дават мача?
Най-вероятно по TV+ на Bulsatcom
- Neron
- Контакти:
Тия Евроспорт защо не са купили правата?Дават ми по цял ден женски и юношески футбол вместо тениса.Дано поне предават US Open.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Айде успех на нашето Цвете срещу мутиралите изчадия от WTA