LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!

Мнениеот Paralel » 23 юни 2011 23:19

Григор Димитров направи много силен мач. Видях доста коментари относно психиката му, но конкретно в този мач тя беше на високо ниво. Цонга е един от най-добрите тенисисти в света, да не забравяме, че французинът има победи срещу Надал, Джокович и Федерер в кариерата си. Гришо игра много добре тактически, но просто не можа да противодейства на зверския сервиз на противника си. Наистина има голям потенциал в българина.

Прочетох коментар в началото на тема, за това какво е правел Надал на 19 години. Федерер, който е считан за най-великия тенисист на Опън ерата, на 20 години е бил господин никой в световния тенис. Швейцарецът печели първия си голям турнир на 21 години ;) Че Гришо не е велик, не е. Но е доста талантлив и доста млад. Също така е и най-добрият ни тенисист за всички времена. Проявете малко уважение към труда на момчето и не се учудвайте, ако след една година спечели турнир!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юни 2011 23:20

pomiqrat написа:
skaridata написа:Писна ми да чета как един българин плюе по друг българин (успял БЪЛГАРИН)...повръща ми се от вас.

Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ.

Пак повтарям на тези години Бекер, Едберг, Сампрас, Агаси, Макенроу, Бьон Борг и Надал какво правеха в тениса? Годините не са оправдание!!!

Следващите 2-3 години ще определят посоката на развитие на неговата кариера ;) Според мен му трябва един голям шлем да набере самочувствие и дано да е попаднал на правилния треньор.АКо тези 2-е неща станат в близко време мисля, че съвсем скоро ще се бори за влизане в топ 10, да не казвам и топ 3 ;)
Последна промяна от SAMP на 23 юни 2011 23:21, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
narabov
Контакти:

Мнениеот narabov » 23 юни 2011 23:21

pomiqrat написа:
skaridata написа:Писна ми да чета как един българин плюе по друг българин (успял БЪЛГАРИН)...повръща ми се от вас.

Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ.

Пак повтарям на тези години Бекер, Едберг, Сампрас, Агаси, Макенроу, Бьон Борг и Надал какво правеха в тениса? Годините не са оправдание!!!

Всички изброени от тебе са били са губили на тези години.Така че,давай Гришо по техния път.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 23 юни 2011 23:21

pomiqrat написа:

Човек, разликата е голяма, но ти никога няма да я разбереш, защото си тъп хейтър, който само гледа как да умаловажи труда и успехите и на малкото читави спортисти, които имаме.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 юни 2011 23:22

pomiqrat написа:

Ти си уникално тъп бре , няма начин да ти налея акъл .
Само ще те питам , ти защо се радваш на победата над Черно Море , като по същото време Барса бие Реал ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:22

blue avalanche написа:ВЕЛИК!!! [/size][/b]

Не!Не е велик!Има още много "хляб да яде",докато стане!Великите играчи бият Цонга.[/quote]
Тенисът е за интелигентни хора,а не за "задклавиотурни мислители" които и грам си нямат на идея от думата СПОРТ!![/quote]
Въх как ма срази!А тоз,дет написа,че Джокович не бил нищо повече от Димитров,към вашия отбор на "интелигентните" ли е?[/quote]

Ужас, на едно мнение съм с blue avalanche. Отивам да си изгриза вените :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 23 юни 2011 23:23

Paralel написа:Григор Димитров направи много силен мач. Видях доста коментари относно психиката му, но конкретно в този мач тя беше на високо ниво. Цонга е един от най-добрите тенисисти в света, да не забравяме, че французинът има победи срещу Надал, Джокович и Федерер в кариерата си. Гришо игра много добре тактически, но просто не можа да противодейства на зверския сервиз на противника си. Наистина има голям потенциал в българина.

Прочетох коментар в началото на тема, за това какво е правел Надал на 19 години. Федерер, който е считан за най-великия тенисист на Опън ерата, на 20 години е бил господин никой в световния тенис. Швейцарецът печели първия си голям турнир на 21 години ;) Че Гришо не е велик, не е. Но е доста талантлив и доста млад. Също така е и най-добрият ни тенисист за всички времена. Проявете малко уважение към труда на момчето и не се учудвайте, ако след една година спечели турнир!

Споделям напълно!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:23

DmG написа:
pomiqrat написа:

Ти си уникално тъп бре , няма начин да ти налея акъл .
Само ще те питам , ти защо се радваш на победата над Черно Море , като по същото време Барса бие Реал ?

Какво общо има едното с другото. Отборите са от различни първенства

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 23 юни 2011 23:24

[quote/] Въх как ма срази!А тоз,дет написа,че Джокович не бил нищо повече от Димитров,към вашия отбор на "интелигентните" ли е?[/quote]
Не ти е лесничко ,бай "ВЪХ"-арче!Но какво да се прави,живота продължава,някои си остават глупави,други се развиват,трети работят над себе си и така ...
Последна промяна от jonathan на 23 юни 2011 23:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:25

Paralel написа:Григор Димитров направи много силен мач. Видях доста коментари относно психиката му, но конкретно в този мач тя беше на високо ниво. Цонга е един от най-добрите тенисисти в света, да не забравяме, че французинът има победи срещу Надал, Джокович и Федерер в кариерата си. Гришо игра много добре тактически, но просто не можа да противодейства на зверския сервиз на противника си. Наистина има голям потенциал в българина.

На 20 години Федерер смаза Сампрас

Върни се в “Тенис”