Не лош мач на Гришо,но определено трябва още много да работи.Далеч е от желаната класа за добро постижение на турнир от Големия шлем.Тука историята малко ми прилича на тази с Националния отбор по волейбол-уж сме най-добри,уж не знам си кво и като дойде решаващия момент(обикновено това е полуфинала) и нещо винаги става и все губим.После естествено обясняваме колко сме горди,как това е прекрасен успех с оглед на спорта ни и т.н. и т.н. Мен такива "уникални мачове" и загуби не ме греят.И не за друго,ами защото си личи,че и във войлейболистите и в Гришо,и в други наши спортисти има потенциал за нещо наистана голямо,но все нещо не се получава и не се получава.Обикновено след такива спортни събития слушаме до болка познатото-"играли сме добро,али сме немали шанс"...

И се започва с едно успокоение,че отборът/спортистът е млад,че видиш ли другия път ще ги смажем...бла-бла-бла... Ама тоя момент някак си не идва?!
Естествено,че Гришо е талант,обаче си мисля,че на тези години вече трябваше да е направил нещо по-сериозно,говоря на турнирите от шлема,примерно 1/8 финал,защо не и 1/4 финал.
Стискаме му палци на другия турнир за по-добро представяне!