LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:09

mile kitic написа:
Hacko1912 написа:Ah, @Wimbledon.... Tsonga beats Dmitrov in four brilliant sets on Ct1, big hug between them at the end. Dmitrov is so talented. #bbctennis

+1 А помияра и синята вълна да мълчат. Смачкани от живота жалкари !

Браво ГРИШООО :)

Прав си човек, животът наистина ме е смачкал :mrgreen: Дано всеки му да го мачка така
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:10

batmanlevski написа:БРАВО ГРОШО,ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА НАШЕТО МОМЧЕ. изпълни ми душата ,гордея се с теб ,че си ЕДИН ГОЛЯМ БЪЛГАРИН.
Гришо има страхотно бъдеще ако продължава така,след 2-3 години ще мачка много яко ,много !

Гришо не е ли национален предател, защото не иска националния или като не е от ЦСКА няма проблеми

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 23 юни 2011 23:10

blue avalanche написа:
kanar4o написа:ВЕЛИК!!!

Не!Не е велик!Има още много "хляб да яде",докато стане!Великите играчи бият Цонга.

Тенисът е за интелигентни хора,а не за "задклавиотурни мислители" които и грам си нямат на идея от думата СПОРТ!!
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 юни 2011 23:12

Не лош мач на Гришо,но определено трябва още много да работи.Далеч е от желаната класа за добро постижение на турнир от Големия шлем.Тука историята малко ми прилича на тази с Националния отбор по волейбол-уж сме най-добри,уж не знам си кво и като дойде решаващия момент(обикновено това е полуфинала) и нещо винаги става и все губим.После естествено обясняваме колко сме горди,как това е прекрасен успех с оглед на спорта ни и т.н. и т.н. Мен такива "уникални мачове" и загуби не ме греят.И не за друго,ами защото си личи,че и във войлейболистите и в Гришо,и в други наши спортисти има потенциал за нещо наистана голямо,но все нещо не се получава и не се получава.Обикновено след такива спортни събития слушаме до болка познатото-"играли сме добро,али сме немали шанс"...Изображение И се започва с едно успокоение,че отборът/спортистът е млад,че видиш ли другия път ще ги смажем...бла-бла-бла... Ама тоя момент някак си не идва?!
Естествено,че Гришо е талант,обаче си мисля,че на тези години вече трябваше да е направил нещо по-сериозно,говоря на турнирите от шлема,примерно 1/8 финал,защо не и 1/4 финал.
Стискаме му палци на другия турнир за по-добро представяне!
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юни 2011 23:12

skaridata написа:Писна ми да чета как един българин плюе по друг българин (успял БЪЛГАРИН)...повръща ми се от вас.

Не знам дали ви прави впечатление обаче при новия треньор има голямо израстване, по-спокоен е, повече мисъл влага в играта. Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ. Всеки по-опитен щеше да затвори сета при двете възможности които имаше. БРАВО ГРИШО всички имаме нужда от такива емоции, аз лично се чувствам горд като го гледам как играе.

Абе аз имам чувството, че ако някой успял Българин(да речем Стоичков) се изака пред НДК, пак ще има хора, които ще скочат и ще кажат:"Писна ми да се плюе по великите Българи, когато направиш това, което той е направил тогава ще може да го съдиш".
И Тодор Енев смазваше Родик и му предричаха светло бъдеще, но.........айде вземете се в ръце!!Целта на спора е да обсъдим, как евентуално може да стане по-добър и да заеме мястото, което заслужава!!!Никой не го хули и не го напада, коментираме евентуално къде има пропуски според нас!Нека да коментират хора 25+, които имат някакъв житейски опит и знаят за какво става въпрос.Следствието от пуберски проблясъци и внезапни притоци на течност от надбъбречната жлеза водещи до неконтролируеми изблици на еуфория, не са желателни ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:13

Hacko1912 написа:супер горд съм от Гришата! Велик мач. Първо го глеах с коментар на Джони Мак, после по руската ... всички са единодупни че го чака голямо бъдеще, а е само на 20. Направи супер мач, аз съм много доволен!

Хеитърите да си гледат работата ... те когат постигнат в своят си дейност колкот Гришата на тази възраст да се обадят пак.

Щом е така значи мога да си пиша каквото искам.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 23 юни 2011 23:15

Отдавна не съм тръпнал така докато гледам български спортисти! Чувството, да чакам с нетърпение да започне следващата точка и с умиление да гледам дали топката хвърчи към аута или в полето, е просто фантастично! Много тръпка, много радост! Не спрях да стискам палците си по време на всяка точка. Последният сет, ако не беше прекъсването, просто си беше на Гришо! Въпреки, че допусна Цонга да го пробие 2 пъти след подновяването, Григор показа много силен характер (това което всички критикувате, ами извинявайте, но ако беше слаб характер след като е загубил 4 гейма подред едва ли щеше да направи пробив в последвания гейм, като за последователността дали беше 4:3 или 5:4 не съм сигурен вече). Гришо заслужаваше победата, това е истината!
А пък за сравнението, че Надал като е бил на 19 е мачкал най-добрите, ами какво да ви кажа - нашия Гришо е от една малка и бедна България и е на 20 години! Това да победи някой от най-добрите е твърде близо до него! И ви гарантирам, че тепърва ще започне да го прави, и то много по-често от колкото си мислите! Откакто е с новия треньор е подобрил много характера и държанието си на корта - държи се мъжки и е уверен в трудните моменти! За качествата му няма какво да коментирам - смятам, че е достатъчно това, което изказаха по негов адрес английските коментатори!

Потребителски аватар
narabov
Контакти:

Мнениеот narabov » 23 юни 2011 23:15

Не писах досега ,защото гледах това младо момче и му се възхищавах.Гледам тенис и други спортове повече от 25 години.Наистина такъв тенисист в БЪЛГАРИЯ е рядкост.Ако продължи да се труди така ,ще има голямо бъдеще.Успех ГРИГОРЕ.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 23:17

skaridata написа:Писна ми да чета как един българин плюе по друг българин (успял БЪЛГАРИН)...повръща ми се от вас.

Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ.

Пак повтарям на тези години Бекер, Едберг, Сампрас, Агаси, Макенроу, Бьон Борг и Надал какво правеха в тениса? Годините не са оправдание!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2011 23:17

jonathan написа:
blue avalanche написа:
kanar4o написа:ВЕЛИК!!!

Не!Не е велик!Има още много "хляб да яде",докато стане!Великите играчи бият Цонга.

Тенисът е за интелигентни хора,а не за "задклавиотурни мислители" които и грам си нямат на идея от думата СПОРТ!!

Въх как ма срази!А тоз,дет написа,че Джокович не бил нищо повече от Димитров,към вашия отбор на "интелигентните" ли е?

Върни се в “Тенис”