Пиронкова-С.Уилямс

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Пиронкова-С.Уилямс

Мнениеот boston celtics » 14 юни 2011 22:17

Само да вметна,че Серена не беше играла тенис,или поне официални мачове...от по-малко от година...а не както каза ти от година и половина ;)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 юни 2011 22:24

THE G.A.M.E написа:Е какви бази в България бе приятелю ?
Цвети и Григор Димитров си тренират в САЩ, тях к'во ги бърка базите в България ??

Тоест, те тренират в перфектни условия, също както най добрите в тоя спорт !

Още дядото на Цвети и Григор са тренирали на тези бази във САЩ , те са семейни . Или пък някой си там , се събудил една сутрин , влезнал във фейсбука и избрал две българчета да си тренират при него , ей така на случаен принцип .
ХОРА МИСЛЕТЕ , двете българчета и не само те , СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ДРУГИ ХОРА - КОИТО ИМАТ СЪЩИТЕ ЦЕЛИ . А НЯКОИ ОТ ТЯХ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ ОТ МНОГО ХОРА И ОТ ДЪРЖАВИТЕ СИ И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ !
КАК ПЪК НЕ ГО ВИЖДАТЕ И НЕ ОЦЕНЯВАТЕ ТОВА КОЕТО ПОСТИГАТ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО , ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ , ВЪПРЕКИ ВАС !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 22:33

DmG написа:ХОРА МИСЛЕТЕ , двете българчета и не само те , СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ДРУГИ ХОРА - КОИТО ИМАТ СЪЩИТЕ ЦЕЛИ . А НЯКОИ ОТ ТЯХ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ ОТ МНОГО ХОРА И ОТ ДЪРЖАВИТЕ СИ И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ !
КАК ПЪК НЕ ГО ВИЖДАТЕ И НЕ ОЦЕНЯВАТЕ ТОВА КОЕТО ПОСТИГАТ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО , ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ , ВЪПРЕКИ ВАС !

Ей това немога да го схвана ... :roll:
Обеснява ти се, че Цвети и Гришо тренират в перфектни и бляскави условия в САЩ, ти твоето си знаеш ...
Как да ти го обясня, че лично тия двамата получават толкова грижи и внимание, колкото да речем, всеки елитен щатски спортист !!
Така, че няма условия за оплаквания ...

Нормално е да сме взискателни ... поне за мен !
Аз като бивш спортист, някак си, немога да се примиря, че една 100 килограмова, тежко подвижна спортистка, ще се гаври с атлетичното наше момиче !
И то не, защото е по добра ( Уилямс ) ... а защото е с мега високо самочувствие ...

Разбери - НИКОЙ НЕ ОМАЛОВАЖАВА ПОСТИГНАТОТО ОТ ЦВЕТИ !
Но за възможностите си, тя може много повече !!
Не бива тя, а и ние да се примиряваме с малкото ...
Стига пораженческо мислене !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2011 22:49

Серена би нашата днес основно с хъс, сервис и физика, както и с психика, разбира се :) Иначе й личеше, че е доста натежала, направи и доста грешки, но все пак спечели :roll:
Моето скромно мнение е, че на Цвети й куцат основно психическата устойчивост, сбърка доста елементарни топки, имаше една припряност и изнервеност в нея, поддаде се на напрежението. Освен това ми изглежда ужасно крехка, сравнена с тоя черен мутант Уилямс, може би трябва да поработи малко и за мускулна маса, не знам, не съм специалист. Иначе и тя, и Григор, са адски симпатични и талантливи, дано успеят да станат сред най-добрите :)
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 юни 2011 22:57

[quote="THE G.A.M.E"][/quote]
Първо , това за тренировките , за да стигне до тези условия и двамата са постигнали много със нашите условия :)
Второ , защо един път не помислите , че някои от нашите спортисти са постигнали МНОГО и се опитват да се противопоставят на не по-малко добри , не по-малко трениращи , не по-малко подкрепяни финансово ПРОФЕСИОНАЛИСТИ .
Излизат и дават всичко от себе си срещу друг професионалист . Понякога печели , понякога губи .
И аз искам постоянно да бие Цвети , но няма да се правя на разбирач и да и обяснявам кое как става , като имам 5 удара със тенис ракета и не психика , а господ не може да ме направи добър . А тя тренира по 8 часа , състезава се и успява .
Аз немога да блъскам едно топче 8 часа и единсвения начин да тичам като Ивет Лалова е да ме гони нещо , така че може само да ги подкрепям .
Хубав спор стана , надявам се поне малко да съм те посмекчил критиките към повечето спортисти :)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 юни 2011 23:07

Класата си пролича на Серена..
Много мощна мощни сервиси..
Иначе Пиронкова също е много добра трябваше да я бие оная не беше играла повече от 1 година..

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 23:09

DmG написа:защо един път не помислите , че някои от нашите спортисти са постигнали МНОГО и се опитват да се противопоставят на не по-малко добри , не по-малко трениращи , не по-малко подкрепяни финансово ПРОФЕСИОНАЛИСТИ .
Излизат и дават всичко от себе си срещу друг професионалист . Понякога печели , понякога губи .
И аз искам постоянно да бие Цвети , но няма да се правя на разбирач и да и обяснявам кое как става , като имам 5 удара със тенис ракета и не психика , а господ не може да ме направи добър . А тя тренира по 8 часа , състезава се и успява .
Аз немога да блъскам едно топче 8 часа и единсвения начин да тичам като Ивет Лалова е да ме гони нещо , така че може само да ги подкрепям .
Хубав спор стана , надявам се поне малко да съм те посмекчил критиките към повечето спортисти :)

Абе ще се разберем с тебе ... :)
Не казваш нищо, кой знае колко по-различно от мен ...
И нашите са професионалисти ( конкретно - Гришо и Цвети ) ... но някак си, нямат това самочувствие на тенисистите, които не ги превъзхождат по талант и качества !
Да вземем женския топ 10 ....
Ами там има няколко тенисистки с по слаби спортно-технически качества от Цвети, но са там, в топ 10.
А нашата мацка е номер 33 ...

Както и да е !
Малко критика не вреди ...
Разбира се, че винаги ще си ги подкрепяме !
Наши българчета са и двамата ...

Успех утре на Григор в мача му от вторият кръг ! ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 15 юни 2011 01:14

THE G.A.M.E написа:
Абе ще се разберем с тебе ... :)
Не казваш нищо, кой знае колко по-различно от мен ...
И нашите са професионалисти ( конкретно - Гришо и Цвети ) ... но някак си, нямат това самочувствие на тенисистите, които не ги превъзхождат по талант и качества !
Да вземем женския топ 10 ....
Ами там има няколко тенисистки с по слаби спортно-технически качества от Цвети, но са там, в топ 10.
А нашата мацка е номер 33 ...

Както и да е !
Малко критика не вреди ...
Разбира се, че винаги ще си ги подкрепяме !
Наши българчета са и двамата ...

Успех утре на Григор в мача му от вторият кръг ! ... ;)

Прочетох спора ви с интерес, и честно казано моето мнение е може би по средата. В момента уча в чужбина и понякога ми е кофти да виждам как хора, които с нищо не са повече от нас българите, живеят в пъти по-добре от нас. Аз си мисля, че самочувствието зависи от средата, в която израстне един човек. Нас българите незнайно защо напоследък ни учат, че от България по-лошо няма, че ние едва ли не сме някакви идиоти, а тия на запад са свръхчовеци, та затова живеят по-добре от нас. Колко от вас са чували някой да каже " Е това може да стане само в България" , "По-зле от това няма накъде" и т.н. Как може човек да има самочувствие, като постоянно го мачкат и всеки се отнася колкото се може по-зле с околните? Добавете към това и факта, че базите ни са в ужасно състояние, и според мен от всичко това идва ниското самочувствие на доста от нашите спортисти, и именно затова се огъваме в трудните моменти. Хората ги учат да се борят до последния момент и да мислят положително, докато при нас ако не биеш всички, не ставаш за нищо и никoй не ти оказва подкрепа в трудните моменти, a дори напротив- хората в България само това чакат, за да те сравнят с земята. Да се надяваме обаче, че въпреки трудностите, Цвети и Григор ще ни радват много, просто в момента други тенисисти нямаме. Успех на Григор утре срещу южноафриканския мутант, дано покаже това, на което е способен и бие. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 15 юни 2011 11:37

тоя дъ геим е мн. улав!
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юни 2011 11:40

saffron написа:тоя дъ геим е мн. улав!

ааа, що ? ... :? ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Тенис”