Феноменалният Джокович спря Краля на клея
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Феноменалният Джокович спря Краля на клея
Браво на Джокович, но на Ролан Гарос, Рафата ще мачка
.

Джокера е в уникална форма и позиция да атакува 1-во място в световната ранглиста ..
Стискам му палци на Ролан Гарос !

Стискам му палци на Ролан Гарос !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Абе сърбите имат отлични тенисисти и тенисистки,баскетболисти(навсякъде по света),волеиболисти,футболисти,ватерполисти и хубава народна музика.Подкрепям Надал(особенно срещу бившия No.1),но когато играят Надал и Ноле се наслаждавам на прекрасен тенис и съм за сърбина.Двамата по едно време се събраха на двоики,разделиха се(Джоко играе сега заедно с Мъри),но си остават приятели,въпреки,че на Надал съвсем не му е прятно,когато загуби.Тенисът печели и се развива благодарение на добрите играчи и благородно съперничество.
- boston celtics
- Контакти:
Много се радвам за Джокович.Играе невероятен тенис от началото на годината и факта,че досега е без загуба говори сам за себе си...Ако продължи така и след Wimbledon според мен ще стане номер 1!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Който каквото иска да мисли за мен Ноле е фаворит за Ролан Гарос .. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- Chelsea Forever
- Контакти:
Nightfate написа:Който каквото иска да мисли за мен Ноле е фаворит за Ролан Гарос ..
+1.Аз си искам Федерер,ама няма да стане

Ноле е в отлична форма и първото място до US OPEN най-късно го е взел!!!